Количка

Билков имунитет - подаръчен пакет с игра за всяко любопитно хлапе

Хит
Модел bilkov-im
0
В наличност
23,79 лв.

Билков имунитет - подаръчен пакет с игра за всяко любопитно хлапе

Серията ни подаръчни пакети е идеалният подарък за вашето дете. Всичко, от което се нуждае, за да може успешно да изгради своя имунитет е в този комплект. С него ще успее да направи разсад и след това да засадите в саксия или на двора своите билки. По този начин заедно ще се радвате на красивите и ароматни билки цяло лято. Да научим нашите деца на труд, чрез игра и по-важното да оценяват и обичат природата ни. В комплекта ще намерите и специални лимитирани карти за игра с любопитни факти за отглежданите растения.

Комплекта включва:

 1. Торфен субстрат 3л

 1. Торфени саксиики – 24 бр

 1. Тор за подправки и билки + микроелементи

 1. Лопатка 1бр

 2. Гребло 1бр

 3. Ехинация /ф/

 4. Жълт Кантарион /о/

 5. Медицинска лайка /ф/

 6. Мащерка

 7. Карти за Игра любопитни факти “Знаеш ли че...”

 8. Дървени табелки за надписване

 

Описание на продуктите:

Торфен субстрат 3л

Торфени саксиики – 24 бр

Торфени саксии - 100 % биологично разграждащи се,  могат да бъдат пресаждани заедно с растението директно в почвата без да се нарушава кореновата система и така се избягва стреса за растението от пресаждането. Торфените саксии осигуряват добро развитие на растението благодарение на сместа от върхов торф с добавка на дървена маса, сулфатна целуоза, калциев хидроксид, макро и микро торове специално изработени, за да осигурят оптимално и хомогенно овлажняване на растенията. Не възпрепятстват кореновото развитие. Квадратната им форма ви позволява да пестите място и ги прави по-удобни за засаждане в сандъчета.

Тор за подправки и билки + микроелементи

Тази формула подобрява развитието на кореновата система, стимулира фотосинтезата и вегетацията на растенията. Помага на растежа и засилва жизнеността на растенията, а също така и залага повече съцветия.

Лопатка 1бр

Гребло 1бр

Ехинация /ф/

Многогодишно растение достигащо височина 1 - 1,5 м. Вирее на слънчево място и обработена богата почва. Семената се засяват през април - май, готовите растения се разсаждат на постоянно място през август-септември. Цъфти през юли-август на следващата година. Използва се като билка при профилактика на грип и възпаления на дихателните пътища. Разфасовка 0,6 гр.

Жълт Кантарион /о/

Многогодишно тревисто растение с височина 60 см. Цъфти през Юни-Юли. Почвите трябва да бъдат много добре дренирани. Събира се на стръкове с листа и цвят на около 20 си от върха, които не са прецъфтели. Намира приложение като билка. Жълтият кантарион има противовъзпалително, успокояващо и противомикробно действие. Използва се като съставка в някои хранителни добавки и в лекарствени препарати, препоръчва се при сърдечни проблеми, гастрит, леки депресии, стрес, нервно напрежение, киселини, газове, гадене, язви. Разфасовка: 0,5гр.

Медицинска лайка /ф/

Многогодишно растение с височина 10-15 см, не е взискателна към почвените и климатичните условия. При нея е характерно, че когато се разсади септември - октомври, цъфти месец май на втората година, а при разсаждане март - април, цъфти края на юли. Използва се в медицината и като билка. Разфасовка 1 гр.

Мащерка

Многогодишно растение с височина 10-30 см. Добре вирее на дълбоки, богати почви и слънчеви места. Семената се засяват в началото на автуст и при височина на разсада 10 см. се разсаждат на постоянно място. Има висока устойчивост на студ. Разфасовка: 0,5 гр.

Карти за Игра любопитни факти “Знаеш ли че...”

Дървени табелки за надписване

Напишете отзив
Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Сходни продукти
Модули для Опенкарт 2.x - 3.x