Количка

Бърза връзка за чешма към маркуч ф8 с ФИЛТЪР. Подходяща за система за мъглуване (охлаждане с водна мъгла) с месингови дюзи

Акция
Модел 1-5654
0
В наличност
4,76 лв.-10 % 4,28 лв.

Бърза връзка за чешма към маркуч ф8 с филтър. Подходяща за система за мъглуване (охлаждане с водна мъгла) с месингови дюзи

Мъглуващата система на  Сортови семена БГ.БГ  е предназначена изцяло за външна употреба. Работи на принципа на разпръскването на фина мъгла от студена вода. Това е бърз и лесен начин за намаляване на температурата на тераси, балкони, дворове, градини, външни части на заведения, барове и други. Така създадената изстудяваща завеса може да намали температурата с до 10° C. Също така е ефективен способ за борба с насекоми и мръсотия. Насекомите избягват водната мъгла, защото тя полепва по техните крила. Комплектът е подходящ за овлажняване и филтриране на въздуха, при падането си микрокапките улавят мръсните частици във въздуха и ги свалят на земята. Лесен монтаж, без необходимост от употреба на инструменти. Ниска консумация на вода - при налягане 2 bar, всяка дюза ще изразходи около 2 литра вода на час.

Препоръчително е да монтирате водното захранване в средата на системата, за да може количеството вода да бъде равномерно разпределено. Редовното почистване е препоръчително, за да се осигури по-продължителен експлоатационен живот на системата за мъглуване. Преди настъпването на зимния сезон е необходимо да демонтирате системата.

  • Поставете маркуча на избраното място - може да бъде стена, пергола, рамка, сенник, чадър и т.н. - и направете малки разрези на местата, където искате да поставите дюзите.
  • Поставете дюзите на избраните места. Те ще осигурят разпръскването на водата на малки капки.
  • За да завършите системата поставете крайната дюза на края на маркуча.
  • Фиксирайте маркуча посредством скобите за прикрепяне.
  • Свържете маркуча с чешмата посредством включения в комплекта адаптер за кран.
  • Пуснете водата, за оптимален резултат насочете струята под ъгъл 45°.

ВНИМАНИЕ!!!
Максималната дължина на системата за мъглуване като и броят и гъстотата на дюзите зависят от налягането на чешмата! 

Това е резервна бърза връзка за чешма към маркуч ф8 съвместима САМО със  система за мъглуване с месингови дюзи предлагана в онлайн магазин Сортови семена БГ.БГ.

Сортови семена БГ.БГ НЕ носи отговорност при неправилен монтаж, опит за монтаж на друг тип система или модифицирането на дюзите.

Цената е за 1 брой бърза връзка за чешма към маркуч ф8.

Напишете отзив
Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Сходни продукти