Количка

100% Натурален препарат срещу Листни въшки / Homevo Afide

Акция
Хит
Модел 6421000004289
Марка homevo
0
В наличност
9,95 лв.-30 % 6,96 лв.

100% Натурален препарат срещу Листни въшки / Homevo Afide

Онлайн магазин sortovisemenabg.com представя на вашето внимание 100% натурален препарат срещу листни въшки  Homevo Afide.

Продукт за борба с листни въшки, насекоми, които нападат земеделски култури, насаждения и цветя. Това е 100% натурален продукт. Препаратът унищожава насекомите във всички стадии на развитие: яйце, ларва, възрастно насекомо. Листните въшки не развиват устойчивост към действието на този продукт. При контакт с праха, хитинът на насекомите се разкъсва, дехидратирайки ги. До максимум 72 часа насекомите умират.

Начин на употреба: Смесете съдържанието на едно саше с 2 литра вода, разклатете добре и напръскайте културите, които трябва да бъдат защитени. Дюзите трябва да са настроени да пръскат така, че да се избегне запушването им. Препоръчително е продуктът да се използва 3 пъти последователно, през интервал от 3 дни.

Съдържа: Диатомит (Diatomaceous Earth) – минерал от растителен произход, образуван от натрупването на водорасли на морското дъно. Напълно безвреден за хора, животни и околна среда.

Начин на действие: След изпаряване на водата, прахът остава на повърхността на растенията, като ги предпазва. При контакт с праха насекомите умират дехидратирани за максимум 3 дни.

Предпазни мерки: В случай на контакт с очите, изплакнете обилно с вода. 

Разфасовка: 50 гр.

Напишете отзив
Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Сходни продукти
Модули для Опенкарт 2.x - 3.x