Количка

100% Натурален универсален био тор от морски водорасли Homevo

Модел 6421000004654
0
В наличност
7,13 лв.

100% Натурален универсален био тор от морски водорасли Homevo 

Онлайн магазин sortovisemenabg.com представя на вашето внимание Homevo fertilizant universal bio din alge marine - 100% био универсален тор от морски водорасли и абсорбент.   Този продукт абсорбира вода от валежи или поливане, до 500% от обема си и постепенно я освобождава на растенията заедно с аминокиселини, микро и макро елементи.

Това е естествен тор от морски водорасли, използван за зеленчукови култури, насаждения, разсадници, цветя, люцерна. Този продукт абсорбира вода и постепенно я освобождава на растенията заедно с аминокиселини, микро и макро елементи от растителен произход (фитопланктон), които са от съществено значение за покълването, растежа, цъфтежа и плододаването. Освобождава вода и хранителни вещества между 30 и 45 дни. В почвата издържа до 7 години.

Начин на употреба: съдържанието на едно саше се разтваря в 10 литра вода и се напръсква върху листата или в корена чрез поливане или накапване. Правят се минимум 2 нанасяния през интервал от 7 дни.

Съдържа: екстракт под формата на люспи от водорасли

Начин на действие: Благодарение на естественото съдържание на фитохормони, фитоаминокиселини, микро и макроелементи от естествения екстракт от морски водорасли, растенията ЩЕ усвоят всички тези елементи, което ще осигури здраве, цъфтеж, плододаване и добро фитосанитарно състояние на растенията.

Предпазни мерки: В случай на контакт с очите, изплакнете обилно с вода 

Срок на годност: 5 години от датата на производство

Разсфасовка: 7,5 гр.

Напишете отзив
Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Сходни продукти
Модули для Опенкарт 2.x - 3.x