Количка

100% Натурален капан срещу дрешникови молци / Homevo molii haine

Акция
Хит
Модел 6427534000674
Марка homevo
0
В наличност
9,95 лв.-30 % 6,96 лв.

100% Натурален капан срещу дрешникови молци / Homevo molii haine

Онлайн магазин sortovisemenabg.com представя на вашето внимание 100% натурален препарат за молци по дрехите Homevo molii haine.

Това е феромонен капан за улавяне на молци по дрехите от вида TINEA (TRANSLUCENS, BISSELLIELLA, PELLIONELLA). Този капан привлича с помощта на феромони мъжките и ги улавя върху опората, напоена с лепило. По този начин женските вече не могат да снасят яйца и цикълът на размножаване се прекъсва, като по този начин се отървава от този проблем. Дългата му устойчивост го кара да привлича и възрастни, които се излюпват от предварително снесените яйца.

Те могат да се използват както превантивно, така и при вече налични молци. Качеството на феромона и лепилния капан правят този продукт най-доброто решение за премахване на молци по дрехите.

Начин на употреба: Разхлабете плика, извадете го от картонения капан, отстранете хартията от вътрешната част на капана с лепило. След това сглобете капана и го поставете в местата, където съхранявате дрехите. Осигурява 3 месеца защита. Препоръчва се смяна, когато капанът е пълен с молци.

Начин на действие: Феромоните, импрегнирани в капана, задействат молците, които остават в плен в лепкава страна.

Предпазни мерки: В случай на контакт с очите, изплакнете обилно с вода.

Срок на годност: 5 години, ако се съхранява в оригиналната опаковка.

Напишете отзив
Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Сходни продукти
Модули для Опенкарт 2.x - 3.x