Количка

100% Натурален препарат срещу вълнеста въшка / Homevo paduchi lanosi

Акция
Хит
Модел 6427534000612
Марка homevo
2
В наличност
9,95 лв.-30 % 6,96 лв.

100% Натурален препарат срещу вълнеста въшка / Homevo paduchi lanosi

Онлайн магазин sortovisemenabg.com представя на вашето внимание 100% натурален препарат зсрещу вълнеста въшка Homevo paduchi lanosi.

Homevo вълнеста въшка е 100% натурален продукт, който успешно се бори с тях. При контакт с продукта вредителят умира в рамките на 72 часа. Препаратът се бори с всички фази на развитие и вредителя не може да получи резистентност. Лесно се прилага и представлява алтернатива на фитосанитарните препарати. Има двоен начин на действие: механичен и физически. Механично, чрез разкъсване на екзоскелета на насекомото и физически, чрез дехидратиране на тялото му.

Съдържа: Диатомит (Diatomaceous Earth) – минерал от растителен произход, образуван от натрупването на водорасли на морското дъно. Напълно безвреден за хора, животни и околна среда.

Начин на употреба: Съдържанието на един плик се смесва в максимум 2 литра вода и се разбърква много добре до получаване на хомогенна суспензия. Прилага се чрез пръскане, така че да покрие цялата повърхност на растенията. След като водата се изпари, върху повърхността на растенията ще остане фин и хомогенен слой прах, който ще защити растението.

ВНИМАНИЕ!!! ДЮЗИТЕ НЕ ТРЯБВА ДА СЕ КАЛИБРИРАТ ЗА ФИНО ПРЪСКАНЕ, ЗА ДА СЕ ИЗБЕГНЕ ЗАПУШВАНЕТО ИМ.

Препортки:  в периода МАЙ-СЕПТЕМВРИ при поява на неприятеля да се направят минмум 3 последователни пръскания с интервал от 7 дни между пръсканията.

Предпазни мерки:  Избягвайте контакт с очите. Ако това се случи, изплакнете обилно с вода.

Разфасовка: 50 гр.

Напишете отзив
Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Сходни продукти
Модули для Опенкарт 2.x - 3.x