Количка

100% натурален препарат срещу Щитоносни (Костенуркови) въшки / Homevo paduchi testosi

Хит
Модел 6427534000629
6
В наличност
9,95 лв.

100% натурален препарат срещу Щитоносни (Костенуркови) въшки / Homevo paduchi testosi

Онлайн магазин sortovisemenabg.com представя на вашето внимание 100% натурален препарат за Щитоносни (Костенуркови) въшки Homevo paduchi testos.

Това е продукт, който предлага алтернатива на препаратите за растителна защита. Той е 100% натурален, лесен за употреба и изтребва въшките за максимум 3 дни след прилагане. Поради начина на хранене на листните въшки (жилещи и смучещи устни части), те пренасят цяла поредица от болести и вируси, които, ако не могат да бъдат лекувани, унищожават растенията. Има уникален начин на действие - механично и физически. Механично, чрез разкъсване на екзоскелета на насекомото и физически, чрез дехидратиране на тялото му. Продуктът се бори с всички стадии (яйце, ларва, възрастни) и вредителите не могат да развият резистентност към продукта. При контакт с продукта вредителите умират от дехидратация.

Начин на употреба: Съдържанието на един плик се смесва в максимум 2 литра вода и се разбърква много добре до получаване на хомогенна суспензия. Прилага се чрез пръскане, така че да покрие цялата повърхност на растенията. След като водата се изпари, върху повърхността на растенията ще остане фин и хомогенен слой прах, който ще защити растението.

ВНИМАНИЕ!!! ДЮЗИТЕ НЕ ТРЯБВА ДА СЕ КАЛИБРИРАТ ЗА ФИНО ПРЪСКАНЕ, ЗА ДА СЕ ИЗБЕГНЕ ЗАПУШВАНЕТО ИМ.

 Съдържа: Диатомит (Diatomaceous Earth) – минерал от растителен произход, образуван от натрупването на водорасли на морското дъно. Напълно безвреден за хора, животни и околна среда.

Препоръки:  в периода МАЙ-СЕПТЕМВРИ при поява на неприятеля да се направят минимум 3 последователни пръскания с интервал от 7 дни между пръсканията. Регулирайте дюзите така, че да не са на фин спрей, за да ги предпазите от запушване. 

Предпазни мерки: Избягвайте контакт с очите. Ако това се случи, изплакнете обилно с вода.

Срок на годност: неограничен, ако се съхранява в оригиналната опаковка.

Разфасовка: 50 гр.

Напишете отзив
Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Сходни продукти
Модули для Опенкарт 2.x - 3.x