Количка

Органичен Меден Тор С Карбоксилни Киселини / Koper 100 мл

Акция
Модел 905092-SEK
0
В наличност
12,85 лв.-20 % 10,28 лв.

Меден Тор С Карбоксилни Киселини / Koper 100 мл

Ние от он-лайн магазин sortovisemenabg.com представяме на вашето внимание Меден Тор С Карбоксилни Киселини KOPER 100 мл / Copper Fertilizer With Carboxylic Acids.

Карбоксилните киселини са естествени за растенията, тоест не предизвикват нежелани вторични реакции в тях, защото  не ги подлагат на стрес и усилие. Точно обратно – увеличават или спомагат за нормално протичане на процесите в тях:

  • Стимулират поглъщането на хранителни вещества от корените, защото предоставят източници на Н+, които отделят и обменят с катиони съдържащи се в почвата, които пък от своя страна се свързват със свободните карбоксилни радикали в почвата, изменяйки структурата на клетъчните мембрани и предизвиквайки една по-голяма пропускливост у същите.
  • Съществува важна връзка между карбоксилните киселини и фотосинтезата, поддържаща нивото на фотосинтезна активност равномерно и при неблагоприятни условия. Като резултат от повишената фотосинтеза, свързана с по-доброто усвояване на вода и хранителни вещества, се получава по-бърз растеж.
  • Те подобряват и укрепват системата на самозащита на растението, спомагайки за по-добро формиране на тъканите.
  • Те подобряват разпределението на хранителните вещества в плодовете в критични фенологични етапи, което дава един добър резултат – голямо плодородие.
  • Предпазват  навлизането на патогени, както през листата, така и през плодовете.

Предназначение:

Препаратът КОПЕР е предназначен за допълване на храненето на растенията с микроелемент мед. Растенията използват медта за фотосинтеза, синтез на ензими и, най-важното, за синтез на лигнин. Лигнинът е изключително силно органично вещество, което обгражда стените на всички растителни клетки като защитна стена. Високото съдържание на лигнин пряко влияе върху естествената устойчивост и имунитет на растенията. Органичните киселини осигуряват бързо и ефективно навлизане на тора в растителните клетки и намаляват риска от изгаряния.

Начин на употреба и доза:

  1. Да се използва от началото на растежа на растенията, веднъж на всеки две седмици!
  • При поливане се използва 1-4 ml от препарата на 1 l вода.
  • При пръскане - 1-2 ml от препарата на 1 l вода.

     2. Период на употреба : януари - декември.

     3. Условия за съхранение: съхранявайте продукта в оригиналната опаковка, при температура 5 - 40 °C.

     4. Валидност : при правилно съхранение срокът на годност е неограничен.

     5. Разфасовка: 100мл.

     6. Среден добив на пакет: 10л. работен разтвор.

Напишете отзив
Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Сходни продукти
Модули для Опенкарт 2.x - 3.x