Количка

Гранулирана органично-минерална тор - универсална / Organic-mineral fertilaizer 2,5 кг

Модел 912137-SEK
Марка Seklos
0
В наличност
22,49 лв.

Органичен - Минерален универсален тор / Organic-mineral fertilaizer 2,500 кг

На нашия онлайн магазин ви представяме гранулиран универсален тор, подходящ за всички растения. Органично-минералният тор "Organic way OM 6-3-4" задоволява всички основни хранителни нужди на растенията, обогатява почвата с органични вещества и стимулира микробиологичната й активност.

Фермерите отдавна знаят, че само здрава почва може да даде здрава и изобилна реколта. Органичната материя се извлича от компост от пилешки тор с висок произход. Съставът на тора е универсален. По този начин торът може да се използва за всички растения, които растат в некисела почва. Торът е добре да се използва за зеленчуци, овощни храсти, ягодоплодни храсти или декоративни растения.

Препоръки за торене:

През пролетта разпръснете тора и го нанесете в почвата на дълбочина 10–15 см преди сеитба или засаждане на растенията, след което нанесете тора локално на дълбочина 5 см в областта на кореновия канал на растението. Торете не повече от два пъти месечно, в зависимост от физиологичната зрялост и хранителните нужди на растението.
За локално торене: 20 до 50 грама на растение.
За основно цялостно наторяване : 1 м² от 100 до 300 грама.
Използвайте по-висока доза тор за неплодородни почви. Полива се обилно след торене. За най-добри резултати се препоръчва употреба и на почвени
биостимуланти или микробиологични торове.

Рафасовка от 2,500 кг

Напишете отзив
Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Сходни продукти
Модули для Опенкарт 2.x - 3.x