Количка

Гранулирана органично-минерална тор за домати и пипер / Organic-mineral fertilaizer 2,5 кг

Модел 912151-SEK
Марка Seklos
0
В наличност
22,49 лв.

Минерален тор за домати и пипер / Оrganic-mineral fertilaizer 2,500 кг

Онлайн магазин sortovisemenabg.com ви представя гранулиран ораничен минерален тор за за домати и пипер от серията Organic way - Organic-mineral fertilaizer 2,5 кг. Органично-минералният тор "Organic way OM 4-3-8" задоволява всички основни хранителни нужди на растенията, обогатява почвата с органично вещество и стимулира нейната микробиологична активност.

Фермерите отдавна знаят, че само здравата почва може да даде здрава и изобилна реколта. Органичната материя се извлича от компостиран пилешки тор с висок произход. Балансираният тор може да се използва за домати, червен пипер, пипер, патладжани и сродни или физиологично сходни плододаващи зеленчуци.

Препоръки за торене:

През пролетта разпръснете тора и го вкарайте в почвата на дълбочина 10-15 см, преди засяване или засаждане на растенията, след което нанесете тора локално на дълбочина до 5 см в областта на короната от корените на растението. Торете не повече от два пъти месечно, в зависимост от физиологичната зрялост на растението и хранителните нужди.
За локално торене: 20 до 50 грама на растение.
За основно цялостно наторяване : 1 м² от 100 до 300 грама. Използвайте по-висока доза тор за неплодородни почви. Полива се обилно след торене. За най-добри резултати се препоръчва употреба и на почвени
биостимуланти или микробиологични торове.

Разфасовка: 2,5 кг

Напишете отзив
Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Сходни продукти
Модули для Опенкарт 2.x - 3.x