Количка

Органично - Минерален тор за домати и пипер / Organic-mineral fertilaizer 2,500 кг

Модел 912151-SEK
Марка Seklos
0
В наличност
22,49 лв.

Минерален тор за домати и пипер / organic-mineral fertilaizer 2,500 кг

На нашия онлайн магазин ви представяме минерален тор за домати и пипер. Този минерален тор задоволява всички нужди на растенията.

Гранулираният тор е предназначен да задоволи всички основни хранителни нужди на растенията и да насърчи нейната микробиологична активност. Фермерите отдавна знаят, че само здрава почва може да даде здрава и изобилна реколта. Органичната материя се извлича от компостиран пилешки тор с висок произход. Балансираният тор е подходящ за домати, чушки, патладжани и сходни или физиологично подобни плодоносни зеленчуци

Препоръки за торене:

През пролетта разпръснете тора и го нанесете в почвата на дълбочина 10–15 см преди сеитба или засаждане на растенията, след което нанесете тора локално на дълбочина 5 см в областта на кореновия канал на растението. Торете не повече от два пъти месечно, в зависимост от физиологичната зрялост и хранителните нужди на растението. За локално торене: 20 до 50 грама на растение. За основно цялостно наторяване : 1 m² от 100 до 300 грама. Използвайте по-висока доза тор за неплодородни почви. Полива се обилно след торене. За най-добри резултати се препоръчва употреба и на почвени биостимуланти или микробиологични торове.

Рафасовка от 2,500 кг

Напишете отзив
Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Сходни продукти
Модули для Опенкарт 2.x - 3.x