Количка

Органичен Минерален тор за оранжерии и градини / Organic-mineral fertilaizer 2,500 кг

Модел 912199-SEK
Марка Seklos
0
В наличност
22,49 лв.

Минерален тор за оранжерии и градини / Organic-mineral fertilaizer 2,500 кг

На нашия онлайн магазин ви представяме минерален тор за оранжерии и градини. Този минерален универсален тор е подходящ за всички растения.

Гранулиран органично-минерални торове е предназначен за задоволяване на всички основни хранителни нужди на растенията и насърчаване на нейната микробиологична активност. Фермерите отдавна знаят, че само здрава почва може да даде здрава и изобилна реколта. Органичната материя се извлича от компостиран пилешки тор с висок произход. Балансираният тор е подходящ за всички зеленчуци, отглеждани на открито или в оранжерия: зеле, лук, моркови, краставици, тикви, билки и др.

Препоръки за торене:

През пролетта разпръснете тора и го нанесете в почвата на дълбочина 10–15 см преди сеитба или засаждане на растенията, след което нанесете тора локално на дълбочина 5 см в областта на кореновия канал на растението. Торете не повече от два пъти месечно, в зависимост от физиологичната зрялост и хранителните нужди на растението. За локално торене: 20 до 50 грама на растение. За основно цялостно наторяване : 1 m² от 100 до 300 грама. Използвайте по-висока доза тор за неплодородни почви. Полива се обилно след торене. За най-добри резултати се препоръчва употреба и на почвени биостимуланти или микробиологични торове.

Рафасовка от 2,500 кг

Напишете отзив
Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Сходни продукти
Модули для Опенкарт 2.x - 3.x