Количка

Гранулирана органично-минерална тор за градински зеленчуци / Organic-mineral fertilaizer 2,5 кг

Модел 912199-SEK
Марка Seklos
0
В наличност
22,49 лв.

Гранулирана органично-минерална тор за градински зеленчуци / Organic-mineral fertilaizer 2,5 кг

Онлайн магазин sortovisemenabg.com ви представя гранулиран универсален ораничен минерален тор за оранжерии и градини от серията Organic way - Organic-mineral fertilaizer 2,5 кг. Органично-минералните торове "Organic way OM 6-3-4" са предназначени да задоволят всички основни хранителни нужди на растенията, да обогатят почвата с органични вещества и да подпомогнат нейната микробиологична активност.

Фермерите отдавна знаят, че само здрава почва може да даде здрава и изобилна реколта. Органичната материя се извлича от компостиран пилешки тор с висок произход. Балансираният тор е подходящ за всички зеленчуци, отглеждани на открито или в оранжерия: зеле, лук, моркови, краставици, тикви, билки и др.

Препоръки за торене: 

През пролетта разпръснете тора и го нанесете в почвата на дълбочина 10–15 см преди сеитба или засаждане на растенията, след което нанесете тора локално на дълбочина 5 см в областта на кореновия канал на растението. Торете не повече от два пъти месечно, в зависимост от физиологичната зрялост и хранителните нужди на растението.

  • За локално торене: 20 до 50 грама на растение.

  • За основно цялостно наторяване : 1 м² - от 100 до 300 грама.

Използвайте по-висока доза тор за леки (песъчливи) почви и по-ниска доза тор за тежки (глинести) почви. След наторяване се полива обилно. За най-добри резултати се препоръчва използването с почвени биостимулатори или микробиологични торове.

Разфасовка от 2,5 кг

Напишете отзив
Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Сходни продукти
Модули для Опенкарт 2.x - 3.x