Количка

Комплект избелващ за дървета (минерален състав) / Gardex Garden Grease

Хит
Модел 700604-SEK
Марка Seklos
0
В наличност
14,27 лв.

Комплект избелващ за дървета (минерален състав) / Gardex Garden Grease

В нашия сайт ви представяме Комплект избелващ за дървета (минерален състав) / Gardex Garden Grease. Той предпазва дърветата от насекоми и от напукване на кората.

Плътна, готова за употреба, безопасна смес от минерални избелващи средства, предназначени да предпазват кората на дървета и храсти от напукване, вредители и др. неприятели. Този комплект е ефективно средство за предотвратяване на температурни контрасти и гъбични заболявания.

Препоръки за употреба (подготовка на повърхността): Преди избелване нанесете парче (кърпа) върху земята, след което почистете кората, лишеите, мъха с метална четка или скрепер. Ако забележите пукнатини в кората, отлепете цялата кора и нанесете Варова паста

Време за избелване: Избелвайте дърветата, когато са сухи. Най-доброто време за избелване е късната есен, когато температурата на въздуха е положителна. Ако не сте успели да избелите стволовете и по-големите клони през есента, не забравяйте да го направите в началото на пролетта (ако е възможно дори в края на февруари).

Употреба: готова за употреба. Може да се разрежда с вода до 20%.

Разфасовка 1,500 кг

Напишете отзив
Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Сходни продукти
Модули для Опенкарт 2.x - 3.x