Количка

Репелент за отблъскване на змии (микрогранула)

Модел 12-145
0
В наличност
30,82 лв.

Репелент за отблъскване на змии (микрогранула)

Гранулиран препарат против змии и гущери с натурални масла и есенции. Препарата има отблъскващо действие срещу влечуги на база ароматна бариера от камфор напоен в инертен материал. Всеизвестен факт е, че змиите и гущерите не харесват миризмата на камфор и избягват да посещават места на, които е обработено с препарата. Препарата е предназначен за тревни и земни площи има изключително добра покривност при обработка на тревни площи тъй като неговата гранулирана структура  попада ниско в корените на тревата и по този начин не може да бъде премахнат от мястото на поставяне от атмосферни и механични влияние като вятър и косене на трева.

Начин на употреба и разходна норма на препарата против змии:

Наръсете от препарата на места нападнати от влечуги, змии, гущери или където искате да се предотврати тяхното присъствие като профилактика градини, дворове, тревни площи къмпинги, палатки, бараки, бунгала, вили, алпинеуми, летни къщи,и др. Препарата против змии представлява силно ароматна гранула която отблъсква влечугите змии и гущери далеч от обработените с репелента територии.

Разходна норма:

Стандартна доза на препарата против змии е една капачка от препарата на 1 кв.м или 1000мл  на 50 кв.м пълна обработка.
При силна заселеност със змии удвоите дозата на препарата повтаряйте третирането против змии през 8-10дни или след силен дъжд.
Профилактична обработка с препарата против змии една капачка от препарата за змии на 3-4 л.м направете защитна бариера около вашия имот като посипете препарата за змии на тънка ивица около местата които искате да защитите от навлизане на змии.

Важно: Винаги четете етикета и описанието на продукта преди употреба

Разфасовка: 1л.

Напишете отзив
Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Сходни продукти
Модули для Опенкарт 2.x - 3.x