Количка

Пълзяща Циния / Sanvitalia procumbens

Хит
Модел 1344
Марка Flori
0
В наличност
2,14 лв.

Пълзяща Циния / Sanvitalia procumbens

В нашия онлайн магазин ви представяме семена за Пълзяща Циния / Sanvitalia procumbens - пълзящо, образуващо рогозки и почвопокривно цъфтящо растение, което е лесно за отглеждане. 

Sanvitalia procumbens е идеално растение за алпинеуми, където може например да съжителства с Helichrysum или карамфили . Може също да се вмъкне на преден план в цветна леха или да се монтира в кашпа или висяща саксия.
Пълзящата циния не е зимоустойчиво растение. Расте бързо, лесно се отглежда като едногодишно. Цъфти от юли до октомври. Цветовете са оранжевожълти с тъмен център. За да удължите максимално цъфтежа я изложете на слънчево и топло място. Липсата на светлина значително намалява броя на цветята и продължителността на цъфтежа. Пчелите и пеперудите са привлечени от тях.
Sanvitalia procumbens се страхува от излишната вода. Освен това поливането е необходимо само за саксийни растения, както и торенето (тор за цъфтящи растения) по време на цъфтежа. В саксия използвайте смес от универсална почва за саксии и перлит (равни части). Засявайте под покритие (18 до 20°C) между март и април за засаждане през май или на открито между април и май (когато изчезне рискът от замръзване), като спазвате разстояние от 30 до 50 см между две растения.

Разфасовка: 0,3 гр.

Брой семена в една опаковка: около 570 бр.

Забележка: На гърба на всяка опаковка със семена на има срок на годност на семената, процент на тяхната кълняемост и страна на произход. Тези данни са проверени от ИАСАС (Изпълнителната агенция по сортоизпитване, апробация и семеконтрол).

Напишете отзив
Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Сходни продукти
Модули для Опенкарт 2.x - 3.x