Количка

Рудбекия / rudbeckia hirta

Модел 1262
Марка Flori
0
В наличност
2,14 лв.

Рудбекия

В нашият онлайн магазин Ви представяме семена за чудесен микс цветя Рудбекия / rudbeckia hirta, с големи полукичести цветове.

Едногодишни растения. Сеят се от Февруари до Април на разсад за цъфтеж от Юли до Септември. Издържливи са на засушаване.
Предпочитат слънчево или полусенчесто изложение. Rudbeckia, известна също като иглолистни цветя или черноока Сюзан, може да бъде засадена в легло или в саксия. Те предпочитат свежа до влажна, богата на хранителни вещества и добре дренираща почва и обичат пълно слънце. Когато отглеждате рудбекия в саксии на балкони и тераси, изберете почва, богата на хранителни вещества, която задържа добре водата. Достигат височина 60см.

Можете да събирате семена от черноока Сюзан от края на лятото. Семената на рудбекия могат да се събират в късна есен от септември до ноември. Докато семената на черноока сузан се събират и съхраняват лесно, ако в близост има други видове или разновидности на рудбекия, семената често няма да имат сортова чистота. Едногодишните чернооки сузани започват да изсъхват в края на есента. За да съберете семената, отрежете сухите семенни глави от растенията, които покафеняват, и ги оставете да изсъхнат на закрито при стайна температура за няколко седмици. Продълговатите семена обикновено изпадат сами от коничните цветни глави. Съхранявайте семената на рудбекията на тъмно, сухо и хладно място.

Разфасовка: 0,4 гр.

Напишете отзив
Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Сходни продукти
Модули для Опенкарт 2.x - 3.x