Количка

Щампа (форма) за градински павета за пътека (Размер 49х49 см)

Модел 9-8654-2
0
В наличност
35,58 лв.

Щампа (форма) за градински павета за пътека

Онлайн магазин sortovisemenabg.com представя на вашето внимание щампа (форма) за градински павета за пътека (Размер 49х49 см)., с чиято помощ можете да разнообразите и разкрасите вашият дом, градина или офис сграда.

Висококачествената форма позволява да направите вашите пътеки с красиви форми, както и здрави, гладки извивки, без остри ръбове. Ползвайки формата можете лесно и бързо да изградите пътека, която да отговаря на вашите вкусове и нужди. Можете да правите разчупени форми и извивки, както и да боядисвате вече готовите бетонни павета в различни цветове по ваш избор. Формата може да се ползва многократно, благодарение на качествените материали, от които е изработена. За да я използвате не е нужно да имате професионални умения или опит. Декорирайте лесно Вашето любимо място!

Използване: Отливката се поставя директно върху заравнена повърхност. За по-добър и професионален резултат, можете да премахнете около 2,5 см. от горния слой на почвата и да заравните, преди да излеете бетона. Отстранената почва може да се използва за фугите между паветата. Смесете бетон. Добавете вода и торбичка бетонна смес и разбъркайте добре. Ако е необходима повече вода , за да се получи твърда, работеща смес, добавяйте малки количества, докато се постигне желаната консистенция. Следвайте инструкциите на производителя. Използвайте лопата или мистрия, за да наяпълните всяка кухина на формата с бетонна смес. Изравнете повърхността на бетона с формата и отстранете излишната смес. Уверете се, че формата е запълнена изцяло и повърхността е заравнена. Премахнете формата непосредствено след това. В случай, че паветата не запазят формата си, проверете сместа и я сгъстете до необходимата консидтенция.
Цвят: Черен
Размер: прибл. 49*49*4,5 сантиметра

Лесна за използване. Отлепва се лесно.

Напишете отзив
Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Сходни продукти
Модули для Опенкарт 2.x - 3.x