Количка

Тиква Лолита

Хит
Модел 7568-S
Марка Superior
0
В наличност
3,56 лв.

Тиква Лолита

Нашият он-лайн магазин sortovisemenabg.com представя на вашето внимание семена за тиква сорт Лолита. Този сорт тиква се отличава със своята сладост и родовитост.

Много родовит и качествен сорт сладка тиква. Бере се в ботаническа зрялост, като плодовете са подходящи за печене, готвене, за баница и сладко. Зрелите плодове могат да се съхранят при стайна температура до 6 месеца. Сее се от разсад на 150 х 5 см, или от семе през април. Засяването на семената е след като премине опасността от късни слани. С мотика се правят гнезда с диаметър около 50 см, в които се поставят около 3-4 семена в кръг. Разстоянието между отделните гнезда трябва да е около 200 см така, че да има достатъчно място да се развият дългите стелещи се стебла на тиквата.  Медоносна е. Добива дастига до 10т/дка 

 

Разфасовка: 5 гр.

Семена в 1гр : 5 – 6 бр.

Семена в една опаковка: 25-30 бр

 

 

Забележка: На гърба на всяка опаковка със семена на има срок на годност на семената, процент на тяхната кълняемост и страна на произход. Тези данни са проверени от ИАСАС (Изпълнителната агенция по сортоизпитване, апробация и семеконтрол).

Напишете отзив
Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Сходни продукти
Модули для Опенкарт 2.x - 3.x