Количка

За нас

За нас

СортовиСеменаБГ е един от най - големите и специализирани онлайн магазин за всеки любител или професионален градинар/ зеленчуков производител. Нашите артикули са детайлно подбрани и проверени . Работата ни с едни от най - добрите ландшафтни архитекти, фирми по изграждане на тревни площи с чимове, тревни смеси и райграс, озеленяване на градини, агрономи с дългогодишен опит, озеленители и дизайнери ни помогна да съберем и да ви предоставим подробна информация за всички артикули. За това само при нас може да намерите всичко необходимо - специално селектирани и подбрани висококачествени сортови семенатревни смески с най - високо качество, градински инструменти както за професионалисти, така и за любители, всякакъв размер и дизайн, саксиипрепарати за растителна защитапосадъчен материал, разсади, торове, торфени субстрати, полиетилен, оранжерии и други . Предлагаме доказани български традиционни сортове както и извършваме директен внос на семена за плодове и зеленчуци - професионални хибриди,директни на домати, краставици, пипер и сортове за хоби градинаря, семена за цветя, тревни смеси, торове и торфени субстрати, професионални и хоби машини и инструменти.

Защо сме по - добри от другите? Нашият екип е сформиран от професионалисти, артикулите ни са проверени и висококачествени, поддържаме артикулите в специализирани складове при оптимални условия, в срок на годност. Всяка година на произволен принцип нашият екип тества част от партидите и сортовете, които предлагаме, така гарантираме лично качеството на артикулите. Нашият екип е винаги на разположение да даде съвет, мнение и правилното решение при нужда. През дългите години работа осъзнахме, че доверието което остава между нас и партньорите ни прави и приятели, и съветници и хора на които може да разчитате и стоим плътно до вас. 

СортовиСеменаБГ е собственост на фирма КП Къмпани ЕООД булстат: BG207040896, гр. София тел. 0882502728

Copyright © 2022 КП Къмпани ЕООД

Всички права запазени. Всички изображения, текстове, слогани и всякакво друго мултимедийно съдържание са собственост на КП Къмпани ЕООД и съответните производители. Копирането и разпространяването им е абсолютно забранено.

 
Модули для Опенкарт 2.x - 3.x