Количка

Златна Колекция Български семена за всяка градина

Хит
Модел zk-za-vseki
0
В наличност
15,46 лв.

Златна Колекция Български семена за всяка градина

Този Микс семена съдържа едни от най-харесваните Български плодове и зеленчуци. Тази колекция е идеална за всички, които обичат свежите и пресни продукти, отгледана с любов и грижа. Тази колекция е подбрана специално за всички хора, които искат да отглеждат сами плодовете и зеленчуците за своята трапеза. Също така това е идеалният подарък за вашите близки и приятели.

Комплекта включва:

  1. Домат Розово сърце

  1. Салатно цвекло Бордо

  1. Броколи Искра

  1. Пъпеш хибрид 15

  2. Чери домати Аля

  3. Корнишони Тони

  4. Зеле Балкан

  5. Пипер Стряма

***Сортови семена БГ си запазва правото да промени компонентите на комплекта при изчерпване на някой от продуктите, като ще ги заменим с еквивалентни на него. Ако се наложи такава промяна то наш служител ще се свърже с вас, за потвърждение на поръчката.

Описание на семената:

Домат Розово сърце

Сортът „Розово сърце“ е подходящ за отглеждане както в култивационни съоръжения, така и на открито – при полски условия за ранно и средноранно производство. Вегетационният период - от поникване до узряване, е от 105-108 дни, което определя сорта като средноранен. Растенията са индетерминантни (високорастящи). Стъблото е среднодебело със среднодълги до дълги междувъзлия. Листата са светли, двойноперести, полунаведени, с по-дребни листчета, леко засукани към върха. Съцветията са прости, разположени през три листа, формиращи 2-4 плода. Неузрелите плодове са със зелен пръстен, който почти изчезва в ботаническа зрелост. Узрелите плодове са интензивно розови, сърцевидни, много едри със средната маса 300-550 g, многокамерни, непукливи, месести, без целулоза, с нежна кожица и текстура, с оптимална твърдост и съхраняемост. Сухото вещество рефрактометрично е 5,2%. Високото съдържание на общи захари и титруеми органични киселини определят приятния сладко-кисел вкус. За добрите вкусови качества допринася и типичния доматен аромат, нежната кожица и текстура. Разфасовка: 10 бр.

Салатно цвекло Бордо

Кореноплодни кръгли, с диаметър 6-8 см. Вътрешността е червена, с тъмно червени до черночервени кръгове. Предназначен за прясна консумация и съхранение.Сортът е подходящ за ранно и късно производство. В опаковка: 1гр

Броколи Искра

Български сорт броколи за късно полско производство. Цветните глави са с тегло 0,300 – 0,500 kg. Реколтират се 75 – 80 дни след разсаждане. Растенията образуват и голям брой странични цветни глави. Сортът е толерантен на болести. Разфасовка: 0,2 гр

Пъпеш Победител

Хибриден сорт подходящ за отглеждане при оранжерийни и плоски условия. Плодовете са средно големи (1,5-3 кг), къси елипсовидни, сегментирани. Месестата част е светло оранжева до оранжева, сочна с много добър вкус и аромат. Устойчив на мана и брашнеста мана. Разфасовка: 0,5 гр

Чери домати Аля

Разтенята са високорастящи. Плодовете са тип “чери” със средна маса 12-18 гр, овално продълговати, червени с приятен сладко-кисел вкус. Устойчиви на TMV и толерантни на нематода. Семена в една разфасовка: 0.2 гр.

Корнишони Тони

Дребноплоден сорт тип корнишон, подходящ за прясна консумация и консервиране. Плодовете са правилно цилиндрични, тъмно зелени, с много добър вкус. Усойчив на брашнеста мана. Разфасовка: 1 гр.

Зеле Балкан

Бяло късно главесто зеле. Главите са с плоско – кръгла форма, с тегло 2 – 4,5 кг. Реколтира се 110-120 дни след разсаждане. Сортът е толерантен на мана, бактериоза и черни листни петна. Разфасовка: 3 гр.

Пипер Стряма

Високодобивен сорт, подходящ е за оранжерийно и полско производство и с високо полска устойчивост към вертицилийно увяхване. Плодовете са висящи, светлозелени / червени дълги 12-16 см, сочни, с нежна кожа и тегло около 70-80гр. Подходящи за консумация в прясно и преработено състояние. Разфасовка: 0,2 гр.

Напишете отзив
Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Сходни продукти
Модули для Опенкарт 2.x - 3.x