Количка

Алое вера (медицинско) / Aloe Vera Barbadensis (реални снимки)

Модел 6567864
0
изчерпано
29,75 лв.

Алое вера (медицинско) / Aloe Vera Barbadensis (реални снимки)

Онлайн магазин sortovisemenabg.com представя на вашето внимание Алое вера (медицинско) / Aloe Vera Barbadensis (реални снимки).

Алое вера има дебели, сочни листа и прилича на кактус, но всъщност принадлежи към семейството на лилиите, към което принадлежат лалето, лукът, чесънът, аспержите и ряпата. Алое вера е сукулентно, вечнозелено, многогодишно растение, което често се отглежда за медицински цели. Той е отлично допълнение към градински лехи, алпинеуми и сукулентни градини, но е еднакво у дома и в саксия на слънчев перваз на прозорец, вътрешен двор или балкон. От съществуващите над 200 вида Алое Вера, с най-много хранителни и терапевтични свойства е Aloe Vera Barbadensis. За подобни свойства можем да говорим, когато растението достигне възраст 2-3 години, не е капризно растение.

Алое вера барбаденсис, известно като лечебно растение, е алое, произвеждащо големи количества лечебен гел в дългите си, подобни на ремъци листа. Лечебните свойства на алоето са най-добри, когато се използва директно от растението, ако е необходимо. Алое Барбаденсис съдържа 17 от общо 22 аминокиселини, от които организмът се нуждае за образуване на клетките и на тъканите. Съдържа и минералите калций, фосфор, мед, желязо, манган, магнезий, калий и натрий, необходими за правилната обмяна на веществата и нормалната дейност на клетките и голям брой витамини: В1, В2, В3, В5, В6, В12, А, С, D и Е. Допринася за добрата обмяна на веществата, което всъщност означава осигуряване на енергия, от която се нуждае тялото. Витамин С, който се съдържа в Алое Барбаденсис стимулира и подобрява кръвообращението и правилното функциониране на сърдечно-съдовата система. Когато листът се отреже, бистрият сок се използва като успокояващ при изгаряния и порязвания. Освен това запечатва раната и я предпазва, позволявайки по-бързото й заздравяване. Основата на листата също съдържа жълт сок, наречен "горчиво алое", който се използва като слабително. Алое Вера си е спечелило специално име като средство за заздравяване на рани . Има първокласна регенеративна сила върху кожата. Регенеративните сили на този "чудотворен елексир" намаляват UVB щетите, причинени от слънчево изгаряне. Кожата е интензивно охладена. Благодарение на допълнителната порция влага, кожата е прекрасно обгрижена и приятно освежена.

Размер на саксията : 23 см

Височина на растениоята: 50-60 см

Напишете отзив
Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Сходни продукти
Модули для Опенкарт 2.x - 3.x