Количка

100% Натурален препарат срещу бяла муха (белокрилка) / Homevo musculita alba

Хит
Модел 6421000004296
0
В наличност
9,95 лв.

100% Натурален препарат срещу бяла муха (белокрилка) / Homevo musculita alba

Онлайн магазин sortovisemenabg.com представя на вашето внимание Homevo musculita alba -  100% натурален препарат за бяла муха (белокрилка).

Това е прахообразен продукт, използван за борба с белокрилката, която причинява значителни щети на растенията. Поради начина си на хранене, насекомите пренасят цяла поредица от болести.

Съдържа: Диатомит (Diatomaceous Earth) – минерал от растителен произход, образуван от натрупването на водорасли на морското дъно. Напълно безвреден за хора, животни и околна среда. 

Начин на употреба: смесете съдържанието на едно саше в 2 литра вода, разклатете добре и напръскайте културите и цветята, които искате да защитите. След като водата се изпари, прахът остава на повърхността на растенията, предпазвайки ги. ВНИМАНИЕ!!! ДЮЗИТЕ НЕ ТРЯБВА ДА СЕ КАЛИБРИРАТ ЗА ФИНО ПРЪСКАНЕ, ЗА ДА СЕ ИЗБЕГНЕ ЗАПУШВАНЕТО ИМ.  

Начин на действие: При контакт с праха, хитинът на насекомите се разкъсва, дехидратирайки ги. След максимум 72 часа насекомите умират. Действа на всички етапи от развитието на насекомите.

Препоръчително е да се извършат 3 последователни третирания с интервал от 7 дни между тях.

Предпазни мерки: В случай на контакт с очите, изплакнете обилно с вода

Срок на годност: неограничен, ако се съхранява в оригиналната опаковка.

Разфасовка: 50 гр.

Напишете отзив
Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Сходни продукти
Модули для Опенкарт 2.x - 3.x