Количка

100% Натурален репелент срещу Птици / Homevo pasari

Акция
Хит
Модел 6427534000735
Марка homevo
5
В наличност
21,27 лв.-30 % 14,89 лв.

100% Натурален репелент срещу Птици / Homevo pasari

Онлайн магазин sortovisemenabg.com представя на вашето внимание 100% натурален репелент против птици Homevo pasari - био спрей с репелентно действие срещу гълъби и други птици.

Homevo pasari е дезинфекциращ, дезодориращ продукт, който съдържа хранителен ароматизатор и се използва много често в хранително-вкусовата промишленост и в парфюмерийната индустрия. Веднъж приложен, този продукт държи птиците (от всички видове) на разстояние, поради факта, че дразни обонятелната им система. Продуктът е с приятна миризма за хората, с плодов аромат, но е дразнещ за птиците. Те избягват мястото, където е приложен. Препоръчва се и защита на нападнатите от птици плодове от дървета и храсти.

Съдържа: Маслена ментова есенция 0,05%; масло лимонова есенция 0,05%

Начин на употреба: Това е натурален ароматизатор с дезинфектант. Това е готов за употреба продукт, който се прилага чрез пръскане там, където искаме да предпазим от птици. Разклатете преди употреба и напръскайте върху повърхностите, които трябва да се предпазят.

Начин на действие: Поради отпускането на аромата и изпаренията, обонятелната система на птиците се раздразнява, като ги отстранява.

Предпазни мерки: В случай на контакт с кожата или с очите, изплакнете обилно вода.

Срок на годност: 5 години от датата на производство.

Разфасовка: 500 мл.

Напишете отзив
Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Сходни продукти
Модули для Опенкарт 2.x - 3.x