Количка

Комплект за деца - Отглеждане на растения Nelly Jelly Gardenland - Мега

Модел 892249-SEK
0
В наличност
41,64 лв.

Комплект за деца - Отглеждане на растения Nelly Jelly Gardenland - Мега 

Онлайн магазин sortovisemenabg.com представя идеалният подарък за вашите деца - Комплект за отглеждане на растения - Nelly Jelly Gardenland. Поканете семейството си и влезте във вълнуващия свят на растенията! Това пътуване обещава успешни резултати, споделяне на качествено време с близките и насърчаване на работата в екип, като същевременно подхранвате вашата креативност, отговорност и знания за отглеждането на растения.

Присъединете се към нашия вълшебен свят на растения и станете истински градинар! Открийте радостта от градинарството чрез игрив и увлекателен процес, който подхранва креативността, отговорността и знанията за растенията.
Когато отворите кутията, първо потърсете магическите семена! Тези скъпоценни семена са готови за засяване в мини-оранжерията, където можете да станете свидетели на завладяващото развитие на растенията, пробиващи почвата, за да достигнат слънчевата светлина – това е наистина вълшебно! Докато растенията се раззеленяват и цъфтят, можете да уловите красотата им в увлекателна книжка за оцветяване. Но вълнението не спира дотук! 
В комплекта са включени стикери за украса на саксийките, където ще отглеждате вашите покълнали растения, или табелки за самите растения, които добавят персонален акцент към вашата развиваща се градина. Процесът на засяване е лесен. Поставете кокосовите шайби в саксийките и бавно налейте 150–175 мл вода на интервали. Изчакайте 3-5 минути, докато шайбите набъбнат. Поставете лента със семена, след което покрийте лентата с почва и полейте обилно.
Завършете, като поставите капака на оранжерията върху тях. Редовно поливайте и започнете вашето градинарско приключение, било то на балкона, в градината или дори на прозореца.

Комплектът включва:
  • 6 броя различни по вид семена - домати, репички, марули, градински кресон, рукола, котешка трева;
  • 6 броя саксийки за разсад;
  • 6 броя бамбукови табелки;
  • 6 броя кокосови шайби;
  • Стикери;
  • Цветни моливи;
  • Книжка за оцветяване.
Напишете отзив
Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Сходни продукти
Модули для Опенкарт 2.x - 3.x