Количка

Пакет семена от Домати за Хоби Градинари

Хит
Модел paket-semena-hobi
0
В наличност
20,22 лв.

Пакет семена от Домати за Хоби Градинари

Нашият он-лайн магазин представя на вашето внимание внимателно подбрана селекция семена от домати. Пакета е много практичен и е подходящ за всеки, който иска да отглежда сам своите разсади от домати.

Този пакет ще ви улесни максимално при направата на избор за най-подходящ сорт домати, тъй като това са предпочитаните и харесвани сортове от всички. Комплекта включва 9 сорта български домати.

Всеки сорт домати от пакета може да разгледайте като маркирате съответното име на сорта по-долу:

  1. Домат Идеал /о/

  2. Домат Биволско сърце розово /о/

  3. Домат Биволско сърце червено /о/

  4. Домат Сърцето на Албенга /о/

  5. Домати Пинк Фреш /о/

  1. Домат Розов гигант /о/

  1. Домат Червен гигант /о/

  2. Домат сан марцано /о/

  3. Домат чери червено /о/

Описание на сортовете:

Домат Идеал

Средно ранен, индетерминантен сорт. Плодовете са едри 180-210 гр, кръгли, месести, с превъзходни вкусови качества. Предназначен е за консумация в прясно състояние. Разфасовка: 0,5 g.

Домат Биволско сърце розово

Традиционен български сорт домат. Индетерминантен средно ранен до късен. Подходящ за консумация в прясно състояние. Плодовете са розови и имат сърцевидна форма. Средното тегло на плода е 400-500 грама, а ако торенето и грижите се извършват правилно, плодовете могат да достигнат 900 грама. Плодовете имат отлични вкусови качества. Разфасовка: 0,2 g.

Домат Биволско сърце червено

Доматът е средно ранен до късен и изключително високо добивен. Подходящ е за колово отглеждане, защото е индетерминантен (това означава, че червеното биволско сърце е сорт домат, който не е ограничен във височина и може постоянно да нараства). Основно предимство на червения домат биволско сърце е, че плодовете му са месести и почти без семки. Плодовете му могат да достигнат до 900 гр., месести, светлочервени на цвят и много вкусни.
Червеното биволско сърце има средно дълга вегетация около 120 - 130 дни. Разфасовка: 0,2 g.

Домат Сърцето на Албенга

Високодобивен, средно ранен, индетерминантен сорт. Плодовете са червени на цвят, едри, приличащи на едра круша, но силно оребрени, със средно тегло на плода 250- 350 гр. Месестата част е плътна и изключително вкусни.Използва се главно за директна консумация и направа на сокове.Разфасовка: 0,2 g.

Домати Пинк Фреш

Средноранозрял детерминантен /безколов/директен сорт домати. Плодовете са овално продълговати със средно тегло 90-100 гр., с приятен розов цвят, гладки, твърди, плътни, непукливи, с добри вкусови качества. Предназначен е за промишлена преработка от цели белени и не белени домати.Разфасовка: 0,3 g.

Домат Розов гигант

Средно ранен, индетерминантен сорт домати, предназначен за производство на открито. Плодовете са много едри достигащи до 1 кг, кръгли, интензивно розови на цвят. Месестата част е сочна, плътна и с отлични вкусови качества. Подходящ за прясна консумация и преработка. За максимален плододобив добавяйте специализирани торове. Разфасовка: 0,2 g.

Домат Червен гигант

Средно ранен индетерминантен сорт, предназначен за открити площи. Плодовете им имат ярко червен цвят и обла форма. Домати сорт червен гигант достигат невероятните размери до 0.800 кг. Изключително вкусни, тези гигантски градински домати са включени в нашата специална селекция на сортове, които възраждат автентичния вкус на стария български домат. Прекрасни освен за салата, също и за кетчуп, доматено пюре и любимата на всички българи – лютеница. Разфасовка: 0,2 g.

Домат сан марцано

Безколов сорт, средно ранен, за прясна консумация, преработка или консервиране. Плодовете са продълговати, равномерно оцветени, твърди и с тегло 110-120 грама, с яркочервена кора, без зелен пръстен, с добри вкусови качества. Издържа добре на транспортиране и съхранение. Разфасовка: 1 g.

Домат чери червено

Малък, компактен вид за отглеждане в малки градинки или сандъчета, с тънички стъбла и малки, червени, много вкусни, черешовидни плодове за консумация, консервиране или декорация. Раждат много. Плодовете са дребни, кръгли, червени със средно тегло 20 гр. Подходящ за консумация в пряко състояние и консервиране. Разфасовка: 0,2 g.

Напишете отзив
Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Сходни продукти
Модули для Опенкарт 2.x - 3.x