Количка

Органична пудра от Диатомит за борба с вредители по растенията / Diatomic pests control measure

Акция
Модел 905054-SEK
Марка Seklos
0
В наличност
19,74 лв.-34 % 12,99 лв.

Органична пудра от Диатомит за борба с вредители  по растенията / Diatomic pests control measure

Нашият онлайн магазин ви представя готов за употреба органичен препарат (пудра) - продукт от естествен произход - инфузорна пръст, за механична борба с вредни за растенията пълзящи насекоми, акари, охлюви и мравки.

Продуктът се състои от вкаменелости от диатомови микроорганизми. Диатомичната пръст се характеризира с изключително остри микроскопични частици и способност да привлича големи количества влага. Острите ръбове на натрошените вкаменелости могат да повредят кожата на вредителите, а изсушената среда може да доведе до тяхното обезводняване. Опитвайки се да избегнат среда, която е богата на диатомит, вредителите естествено се опитват да стоят далеч от нея. Продуктът е подходящ и за използване като почвен подобрител или като вещество, което спомага за задържане на влагата в почвата.

Препоръки за безопасност: При работа с продукта трябва да се спазват общите хигиенни изисквания. 
  1. Дръжте далеч от деца! 
  2. Пазете от влага и слънчева светлина. 
  3. Избягвайте вдишване на прахта! Не яжте, не пийте и не пушете, когато използвате този продукт! При вдишване: изведете лицето от вредна среда. При попадане в очите: изплакнете внимателно с вода в продължение на няколко минути, ако дразненето на очите продължава, потърсете медицински съвет/помощ. При попадане върху кожата: измийте обилно със сапун и вода. При поглъщане: изплакнете устата, не предизвиквайте повръщане, ако се почувствате зле, обадете се на лекар/лекар. 
  4. Да се ​​съхранява при температури от +5 до +25°C.
  5. Изхвърлете съдържанието/контейнера в съответствие с местните разпоредби!

​​​​Предназначение: с продукта се третират повърхностите на пътищата на вредителите, гнездата, потенциалните дупки или местата, където вредителите се събират заедно. Продуктът е подходящ за използване в жилищни сгради, промишлени и стопански сгради, оранжерии и зимни градини, тераси и балкони, външни конструкции. 


Указания за употреба: 

  • Препоръчваме да разпръснете праха на възможно най-тънък слой върху сухи повърхности или около растенията, да го изсипете в пукнатини, пукнатини, празнини. Необходим е контакт на вредителя със сух прах от продукта. Ефективността на продукта намалява във влажни помещения. Когато продуктът се намокри, той трябва да се смени с нова порция. 
  • Когато се използва като подобрител на почвата, този продукт трябва да се разпръсне върху повърхността на почвата (100 гр./м2) или на саксия (корито) и да се вкара на дълбочина 5 см.
  • Основна употреба: януари - декември.

Състав: 100% естествена диатомитна пръст.

Разфасовка: 200 гр.

Напишете отзив
Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Сходни продукти
Модули для Опенкарт 2.x - 3.x