Количка

Вероника (Великденче) / Verónica в саксия (РЕАЛНИ СНИМКИ)

Хит
Ново
Модел 958765
0
В наличност
14,27 лв.

Вероника (Великденче) / Verónica в саксия

Онлайн магазин sortovisemenabg.com представя Вероника (Великденче) / Verónica с ЦВЯТ в саксия с размер ф12, като имате възможност да изберете между розов и лилав цвят. Снимките на растенията са реални.

"Вероника" или "Великденче" (Verónica) е растение от рода Veronica, което се отглежда заради своите декоративни цветове и листа. То е вечнозелена тревиста растителност, която обикновено е много здрава и устойчива на различни условия на отглеждане.

Растението произвежда лилави или розови цветове (в зависимост от изборът ви), които са гъсти и образуват красиви клъстери. В зависимост от видовете и сортовете, могат да имат различни размери и форми на цветовете. Листата са обикновено зелени и дребни, което прави растението подходящо за използване като покривка на почвата или за оформяне на градински лехи. "Вероника" е популярно растение за украса на градини, балкони и тераси, тъй като е лесно за отглеждане и добавя красота и цвят през цялата година.

Отглеждането на Вероника е обикновено лесно и не изисква специални умения. Ето някои основни стъпки за отглеждане:

 

 1. Избор на място: Вероника предпочита слънчево до полу-сенчесто място. Изберете място с добре дренирана почва.

 2. Подготовка на почвата: Почвата трябва да бъде плодородна и добре дренирана. Може да добавите компост или перлит, за да подобрите дренажа.

 3. Засаждане: Засаждайте разсадите на Вероника на подходящо разстояние един от друг. Покриите кореновата система с почва и я отъпкайте плътно.

 4. Поддържане на влажността: Поддържайте почвата влажна, но не прекомерно. Редовно поливайте растенията, особено по време на сухи периоди.

 5. Отрязване: Редовното подрязване помага за поддържане на компактна форма и стимулира по-обилно цъфтеж.

 6. Торене: Подхранвайте растенията с универсален течен тор през пролетта и лятото, за да им помогнете да растат здрави и да произвеждат повече цветя.

 7. Защита от болести и вредители: Обикновено е устойчива на болести и вредители, но ако забележите проблеми, въведете подходящи мерки за контрол.

  Следвайки тези стъпки и осигурявайки подходящи условия за отглеждане, Вероника ще процъфтява и ще ви радва с красиви цветове през почти цялата година.

  Размер на саксията: ф12
  Налични цветове: розов и лилав

Напишете отзив
Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Сходни продукти
Модули для Опенкарт 2.x - 3.x