Количка

Бавноразградим тор Osmocote Topdress 4-5М (22-5-6+2MgO+TE)

Модел 9875-57
0
В наличност
4,64 лв.

Бавноразградим тор Osmocote Topdress 22-5-6+2MgO+TE 4-5 месеца действие

Oнлайн магазин sortovisemenabg.com ви представя бавноразградим гранулиран тор Osmocote Topdress 22-5-6+2MgO+TE с контролирано отдаване и 4-5 месеца период на действие, подходящ за допълнително подхранване на растения в активен вегетационен период, а гранулите са създадени по специална ICL технология от органична смола.

Osmocote Topdress е дългодействащ тор, разработен на база технологията Fusion. Създаден е за торене на растения без разбъркване в субстрата, а чрез посипване на повърхността на почвата/торфа. Разпръснат по повърхността на субстрата след поливка, торът прилепва благодарение на добавен прилепител. Подходящ е за допълнително подхранване на растения в активен вегетационен период. Съчетава бързо и бавно разтворими форми на азота и фосфора, както и  допълнителни микроелементи за още по-наситен цвят.

  • Всяка гранула е съставена от тънко покритие с органична смола, съдържаща малки пори, през които се отделят хранителните вещества
  • Водата се абсорбира от гранулата, разтварят се хранителните елементи, но не се освобождават, докато порите не се отворят достатъчно
  • При по-висока температура порите на покритието се разширяват и хранителните елементи се освобождават в почвата
  • Отделянето на хранителни вещества се влияе от температурата, не от влагата
  • В зависимост от дебелината на покритието, хранителни вещества могат да бъдат освобождавани за различни периоди от време. Те могат да варират от 2-3 месеца до 12-14 месеца.
  • Отделянето не се влияе от други фактори: нивата на сол, почвената влага, рН или микробната активност. Това гарантира постепенно освобождаване при различни условия на околната среда.

Употреба: подходящ за употреба при саксийни растения и растения отглеждани в контейнери на открито и в оранжерии.

Норма на торене: 2-4 гр/л до 10л и по 1гр. допълнително за всеки литър над 10л.Размер на гранулите 1.0 - 2.5мм.

Разфасовка: 100 гр. и 1 кг.

Съдържание:

Азот(N) 22%
Фосфор(P) 5%
Калий(K) 6%
Магнезий(MgO) 2%
Микроелементи да
Желязо(Fe) 0.80%
Манган(Mn) 0.30%
Мед(Cu) 0.05%
Цинк(Zn) 0.1%
Напишете отзив
Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Сходни продукти
Модули для Опенкарт 2.x - 3.x