Количка

Делфиниум (Ралица) микс / Rocket larkspur mix

Акция
Модел 247024-SEK
0
В наличност
2,14 лв.-15 % 1,82 лв.

Делфиниум (Ралица) микс / Rocket larkspur mix

Ние от он-лайн магазин sortovisemenabg.com представяме на вашето внимание семена за Делфиниум (Ралица) микс / Rocket larkspur mix.

Името делфиниум идва благодарение на сходството на пъпките си със силуета на делфина. Най-горното от венчелистчетата има шпора – малък придатък отгоре. Листата са дланевидно и остро нарязани, мъхести, на къси дръжки, коренището е брадато. Цветовете са едри, до 3-4 см в диаметър, събрани в класовидни съцветия.

Едногодишни, 45 см високи цветя с уникални съцветия, които често са половината от дължината на стъблото. Препоръчва се тези цветя да се засаждат в цветни градини, защитени от ветрове, трябва да се избягва самата топлина на слънцето. Виреят добре в плодородни, песъчливи или глинести почви, но не обича кисели почви. Поливането се препоръчва в случай на продължителни суши, тъй като растенията не са устойчиви на засушавания. Препоръчително е да засадите покълналия разсад в цветни лехи. Може да сътворите уникални летни букети от шарените съцветия, които издържат дълго време във вода.

Указания за отглеждане:

Семената се засяват: март – май

Цъфти : юли - август

Височина – около 45 см.

Разфасовка: 1 гр.

Семена в 1гр : около 500 бр.

Семена в една опаковка: около 500 бр.

Ние от Сортови семена БГ  предлагаме в допълнение към оглеждането му:

- Минерални - водоразтворими торове

- Екологични (БИО) тор

- Почвени субстрати

- Био субстрати

Напишете отзив
Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Сходни продукти