Количка

Дигиталис (Напръстник) Микс / Digitalis pirpurea

Модел PG2-07268
Марка Agrosel
0
В наличност
2,14 лв.

Дигиталис (Напръстник) Микс / Digitalis pirpurea

На нашия онлайн магазин sortovisemenabg.com представяме на вашето внимание Дигиталис (Напръстник) / Digitalis pirpurea. Двугодишно растение.

Двугодишно. Височина около: 80-120 см. Предпочита полусянката. Изисква рохки и водопропускливи почви. Използване: в групите и за рязан цвят.

Тези растения са прекрасно допълнение към градината! С цветове в нежни оттенъци на розово, лилаво или бяло и привлекателни петнисти гърла, те привличат пчели, които се потапят в тяхната цветна красота, покривайки се с прашец. Ако ги оставите да се развият на удобно място, те ще се разпространят свободно, създавайки още повече растения, които ще цъфтят през втората година.

За да ги поддържате в добро състояние, осигурете достатъчно влага на почвата през лятото. Когато първите цветове приключат с цъфтежа си, отрежете ги, за да насърчите развитието на нови странични издънки, които ще осигурят допълнителен цветя. След като последните цветя завяхнат, изсечете всички стъбла до земята. През началото на пролетта нанесете обилно мулч от 5-7 см добре изгнила органична материя около растенията, за да ги подготвите за нов сезон на растеж и цъфтеж.

Разфасовка:0,75 g

Напишете отзив
Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Сходни продукти
Модули для Опенкарт 2.x - 3.x