Количка

Контейнер за отглеждане на картофи GrowInPot

Модел 800102
0
В наличност
29,74 лв.

Контейнер за отглеждане на картофи GrowInPot

Онлайн магазин sortovisemenabg.com представя Контейнер за отглеждане на картофи GrowInPot. С GrowInPot контейнер за картофи, вие не само ще се наслаждавате на свежи и вкусни картофи, но и ще се радвате на удовлетворението от създаването на ваш собствен зелен оазис в дома си.

Отглеждането на свежи и вкусни картофи у дома може да бъде лесно и успешно, особено когато използвате иновативен контейнер като GrowInPot. Този контейнер не само предоставя удобство, но и дава възможност за създаване на личен градински проект дори в ограничени пространствени условия.

Дизайн и Функционалности:

GrowInPot контейнерът за картофи е разработен с интелигентен дизайн и функционалности, които го правят идеален за всеки, който желае да отглежда зеленчуци у дома. Системата включва вътрешна и външна саксия, които работят в съчетание, за да осигурят оптимални условия за растеж на картофите.

Процес на Засаждане:

Процесът на засаждане е бърз и лесен. Просто поставете три картофа в центъра на вътрешната саксия, като ги разположите на разстояние около 10 см един от друг. След това запълнете саксията с почва за засаждане и полейте с вода. Този начин на засаждане е идеален за начинаещи градинари и осигурява оптимални условия за развитие на картофите.

Удобство и Мобилност:

Благодарение на компактния си дизайн, контейнерът може да бъде разположен на различни места - на балкона, терасата или дори в градината. Това предоставя възможност за отглеждане на картофи дори в случай на ограничено пространство. Мобилността му прави идеален за хора, които се нуждаят от гъвкавост в разполагането на градинския си проект.

Следене и Грижи:

GrowInPot системата позволява лесно следене на развитието на картофите. Просто извадете внимателно вътрешната саксия от външната, за да разгледате корените и да предприемете необходимите грижи. Този процес е удобен и предоставя възможност за активно участие в растежа на растението.

Устойчивост и Характеристики:

GrowInPot контейнерът за картофи е изработен от устойчиви материали, включително 100% рециклиран/рециклируем полипропилен (PP). Този материал не само прави контейнера дълготраен, но и подходящ за използване на открито. Размерите му са ø 300 x 250 мм, а цветът е черен, който добавя стил и елегантност към вашия домашен градински проект.

Отглеждането на картофи у дома става лесно и забавно с GrowInPot контейнер, предоставяйки ви свежи и вкусни плодове от собствената ви мини градина.

Кратка Характеристика:
Материал: PP, 100% рециклиран/рециклируем

Размери в мм: ø 300 x 250
Цвят: черен
 
Напишете отзив
Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Сходни продукти
Модули для Опенкарт 2.x - 3.x