Количка

Полиетилен / найлони за оранжерии

Полиетилен / найлони  за оранжерии

Полиетилен за оранжерии от Politiv Израел

В тази категория АгроГрадина.Бг ще Ви предложи висококачествен професионален полиетилен (найлон) за оранжерии, както и всякакви аксеисоари и продукти за оранжерии и всичко свързано с отличното и правилно производство на зеленчуци, цветя и плодове. 

Висококачествени полиетиленови покрития за оранжерии с UV стабилизация и подсилени с допълнителни функции за по- висока ефективност, гаранция за дълготрайност и повишено качество на реколтата. Предложени в разнообразни дебелини и ширини, за да отговорят на нуждите на всеки производител. Продукта е създаден от израелската фирма Политив (Politiv), която е световно известна фирма в производството на изключително ефективни фолиа за оборудване и изграждане на оранжерии. Израелското фолио за оранжерия ( полиетилен за оранжерии ) е изработено от специален иновативен материал, който притежава UV стабилизация. Това значително удължава живота му и го предпазва от вредните целодневни слънчеви лъчи. Продуктите на Politiv, Израел са с гаранционно покритие против влошаване на техническите параметри в следствие на UV лъчение по време на експлоатационния им живот.

 

В АгроградинаБГ може да намерите полиетилен за оранжерии на фирма POLITIV. Полиетилен за оранжерии е с оценка 5 / 5  базирано на мненията на над 60 мнения на клиенти.

 

Няма добавени продукти в тази категория.

Модули для Опенкарт 2.x - 3.x