Количка

Тернометър за бутилка вино

Ново
Модел 7878782
0
В наличност
8,18 лв.

Тернометър за бутилка вино

Онлайн магазин sortovisemenabg.com представя тернометър за бутилка вино - бърз и прецизен бар инструмент за всеки.

Насладете се на всяка глътка вино и алкохолни напитки, сервирани при оптималната температура с термометърът за бутилка вино. Този елегантен и лесен за използване аксесоар е идеален за всеки любител на виното или професионален сомелиер. Включва ръководство за температурите

Защо е важно да сервирате виното при правилната температура?

Сервирането на виното при подходящата температура разкрива най-добрите му аромати и вкусове. Прекалено студеното вино може да изглежда затворено и безхарактерно, докато прекалено топлото вино може да изглежда твърде алкохолно и силно. С термометъра винаги ще имате увереността, че сервирате напитките си при идеалната температура.

Основни характеристики на термометъра:

  • Бърз и прецизен: Осигурява точни резултати за секунди, като Ви помага да сервирате напитките на перфектната температура.
  • Широк температурен диапазон: Измерва температури от 4°C до 24°C, което го прави подходящ за различни видове вина и алкохолни напитки.
  • Лесна употреба: Просто поставете чувствителната лента около бутилката. Лентата ще промени цвета си и ще покаже точната температура.
  • Компактен и стилен дизайн: Лесен за съхранение и носене, подходящ както за дома, така и за професионална употреба в барове и ресторанти.

Независимо дали сте опитен дегустатор или просто искате да се насладите на виното по най-добрия начин, този термометър е незаменим инструмент във всяка колекция. 

Температурен ръководител:

Винтидж порт 19о
Бордо, Шираз 18о
Червено бургундско, кабарне 17о
Риоха, Пино Ноар 16о
Кианти, Зинфандел, Кот дю Рон 15о


 

Напишете отзив
Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Сходни продукти
Модули для Опенкарт 2.x - 3.x