Количка

Капан за стършели и оси 9x13 см

Ново
Модел 2171472
0
В наличност
9,40 лв.

Капан за стършели и оси 9x13 см

Онлайн магазин sortovisemenabg.com представя надеждно решение за контрол на оси и стършели, което предлага безопасност и комфорт във вашето външно пространство. 

Този капан е специално разработен да привлича оси и стършели, като ги задържа в него, предотвратявайки тяхното разпространение и създавайки по-безопасна среда. Надеждно улавя и задържа осите и стършелите, като намалява техния брой и опасността от ужилвания. Просто поставете капана на желаното място и добавете примамката. Няма нужда от специални инструменти или сложни инструкции. Капанът може да се използва многократно, като се заменя примамката при необходимост.
Със своя иновативен дизайн и висококачествени материали, този капан е перфектното решение за премахване на нежеланите насекоми и осигуряване на безопасна среда. Прозрачният материал позволява лесно наблюдение на уловените оси, а ярко жълтият капак успешно ги привлича.
Ергономичната форма на капана е специално проектирана да привлича оси вътре, където те ще останат уловени и няма да могат да излязат, елиминирайки риска от ужилвания. Независимо дали организирате барбекю на открито или просто си почивате в двора, капанът ще осигури спокойна и безопасна среда.

Основни характеристики:

  • Размери: 9x13 см

  • Подходящ за използване в градини, дворове, къмпинги, зони за пикник и други открити пространства.

  • Изработен от устойчиви материали, които издържат на външни условия.

  • Компактен и лесен за използване, капанът може да се постави на различни места, където осите и стършелите са проблем.

Указания за употреба: Инсталирането на капана е изключително лесно и удобно. Благодарение на функцията за окачване, можете да го поставите навсякъде, където имате нужда от защита. Независимо дали го разположите в градината, на терасата или около дома си, този капан ще служи като ефективен и дискретен защитен щит.

  1. Отворете капана и поставете примамката вътре.

  2. Поставете капана на открито, близо до зони, където сте забелязали активност на оси и стършели. Може да го окачите на дърво, ограда или друго подходящо място.

  3. Редовно проверявайте капана и при необходимост заменяйте примамката, за да поддържате ефективността му.

Напишете отзив
Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Сходни продукти
Модули для Опенкарт 2.x - 3.x