Количка

Моркови на Лента сорт Амстердам / Amsterdam

Хит
Модел 124196-SEK
Марка Seklos
0
В наличност
3,51 лв.

Моркови на лента сорт Амстердам / Amsterdam

Oнлайн магазин sortovisemenabg.com представя на вашето внимание семена лента моркови Амстердам.

Представяме Ви най-новата ни серия семена на лента моркови Амстердам, лесна, приятна и най-вече прецизна. Във всяка опаковка може да намерите един брой ленти с дължина 4м.

Ранен сорт. Отглежда се за консумация в прясно състояние и за кратко съхранение. Подходящ за сеитба в зелени и летни култури. Морковите са богати на витамини С, В, В2, В6, РР и К, минерали: калий, натрий, калций, фосфор, магнезий, йод и желязо, необходими на организма. Корените 15-17 см дълги, малка сърцевина. Вирее най-добре в леки глинести или песъчливи почви без хумус. Може да се засява през есента. Морковите се засяват на едно и също място не по-рано от 4-5 години. 

Предимства на семенната лента: по-висок, по-обилен, по-качествен добив. При достатъчно влага семената покълват по-равномерно и по-бързо. Реколтата е чиста, а разстоянието между редовете е същото. Почвата трябва да се полива преди полагане на лентите. Напълнете подложката с пръст и я поливайте отново. От 4 м дългата лента могат да се очакват около 350 качествени корена.

Засяването е в три стъпки:

1. Подгответе почвата 

2. Развийте лентата върху почвата и я покрийте с тънък слой пръст.

3. Полейте и поддържайте почвата влажна, за да улесните поникването.

Разфасовка: ленти с обща дължина 4 м.

 

Напишете отзив
Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Сходни продукти
Модули для Опенкарт 2.x - 3.x