Количка

Отрова за мишки дерат черна

Модел 26546
0
В наличност
1,79 лв.

Отрова за мишки дерат черна

На нашият онлайн магазин ви представяме отрова за мишки дерат черна.

Активно вещество: Бромадиалон 0.005%
Област на приложение: Жилищни помещения, складове, производствени сгради, болници, заведения за обществено хранене, хотели, училища и др. В детски градини и ясли – много ограничена употреба. Организми, които са обект на предлаганата употреба: мишки, плъхове. Категория на потребителите: Масова.

Начин на употреба: Преди да се постави примамката, се проверяват нападнатите места внимателно, за да се установят местата, през които гризачите влизат, гнездят и се хранят. Проверяват се тъмните ъгли, местата, където се натрупва боклук, таванските помещения, пукнатини и дупки по стените, подовите пространства, специално за плъховете - и всички водоизточници. Примамката се поставя в обитавани от плъхове и мишки дупки, под покрития и по дължина на пътеките, по които се движат. Подходящи покрития са струпаните боклуци, тръби за канализация, плочи или плоскости, подпрени на стената. Мишките обичат да откриват нови източници на храна и да се хранят редовно, затова трябва периодично да се променят местата на примамките.

За плъхове: Поставят се примамките на малки купчинки (по 50-80 g на отровна точка през 5-10 m в зависимост от плътността) на защитени места в близост до местата за преминаване и до входовете /дупките/. Липсващите примамки да се допълват. Ефекта се появява по-късно, поради забавеното действие на препарата. Освен това плъха не умира на същото място, а в изкопаната нарочно дупка на друго място.

За мишки: Поставят се примамките на малки количества от 15-25 g на отровна точка през 5-10 m в зависимост от плътността) на местата за преминаване в плитки съдове или в малки кутии. Купичките трябва да бъдат повече и на по-близки интервали, отколкото при плъховете. Липсващите примамки да се допълват, докато мишките ги ядат.
Контролиране и презареждане на отровните точки от 5 – 7 дни.
След приключване на дератизацията всички остатъци от примамките се събират, изгарят или закопават на безопасно място. Събират се труповете на измрелите гризачи.

Разходна норма:
за плъхове: по 50-80g отровна точка през 5-10 m;
за мишки: по 15-25 g отровна точка през 2-4 m

Условия на съхранение: На сухо и хладно място при температура от 5 – 30оС, далеч от източници на топлина и светлина.

Напишете отзив
Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Сходни продукти
Модули для Опенкарт 2.x - 3.x