Количка

Тиквички Суха F1

Хит
Модел 641
Марка Sakata
0
изчерпано
4,05 лв.

Тиквички Суха F1

На нашия онлайн магазин ви представяме тиквичка суха. този сорт тиквичка е високодобивен и много устойчив на климатични условия.

Ново поколение високодобивна, хибридна тиквичка с мултивирусна устойчивост (ZYMV, WMV, PRSV). Много здрави, добре облистени, със среден темп на растеж растения, с отворен хабитус и дълъг период на плододаване. Плодовете са цилиндрични, изравнени с изключително атрактивен пазарен вид като цвят и форма. Подходящ за отглеждане, както в полиетиленови оранжерии и тунели, така и на открито. Препоръчителна гъстота на посева 650-850 растения в декар.
Най-популярният хибрид на САКАТА в Северна Африка, Близкия Изток и Европейските страни, където консумират светло зелен тип тиквички. Висок и стабилен добив, пластични към различните условия на отглеждане на растения, позволяващи на производителя да изнесе по-качествена продукция на пазара, задоволяваща все по-високите изисквания на потребителя е в основата на селекционната програма на САКАТА. Можем да кажем че при СУХА е реализирана!

Разфасовка: 10 бр. семена

Напишете отзив
Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Сходни продукти
Модули для Опенкарт 2.x - 3.x