Количка

Бавноразградим тор Osmocote Exact Standard 8-9M

Модел 78958
0
В наличност
4,64 лв.

Бавноразградим тор Osmocote Exact Standard 8-9M 

В нашият онлайн магазин ви представяме бавноразградим тор Osmocote Exact Standard 15-9-11+2MgO+TE - Прецизно подхранване за саксийни растения за период от 8 до 9 месеца.

Osmocote 8-9 M е дългодействащ тор. Гранулите на Osmocote 8-9 M са напълно капсулирани и съдържат NPK, магнезий и всички необходими микроелементи. Подходящ както за основно торене, така и в комбинация с водоразтворими торове. Използва се при засаждане на растения в контейнери през пролетта. 
Дълготрайността на Osmocote exact Standard се определя при 21ºC. При по-ниски средни температури на почвата продуктът ще работи по-дълго, при по-високи средни температури на почвата по-кратко. Индикация: 16ºC: 5-7M, 21ºC: 5-6M, 26ºC: 4-5M. Частично използваните торби трябва да бъдат правилно затворени/запечатани. Съхранявайте на сухо и хладно място. Ако имате нужда от повече информация, моля, свържете се с вашата техническа поддръжка.

Състав: 15-9-11+2MgO+TE

N Общ азот  15%

  • Нитратен азот (N-NO 3 )  6,6%

  • Амонячен азот (N-NH 4 )  8,4%

P 2 O 5  Фосфорен пентоксид   9% Водоразтворим (P 2 O 5 )  6,5%

К 2 О   калиев оксид   11% Водоразтворим (K 2 O)  11%

MgO    Магнезиев оксид 2% Водоразтворим (MgO)  1,3%

В Бор  0,023% Водоразтворим (B) 0,022%

Cu        Мед  0.06% Водоразтворим (Cu)  0,047%

Fe         Желязо 0.45% Желязо EDTA (Fe)  0.09%

Мn       Манган  0,065%

мо        Молибден  0.024% Водоразтворим (Mo)  0,024%

Zn         Цинк  0,028% Водоразтворим (Zn)  0,019%
 

Този продукт предлага различни модели на освобождаване на хранителни вещества, които могат да се приспособят точно към вашите нужди. С Osmocote® Exact Standard 8-9M можете да бъдете сигурни, че вашите растения получават правилното хранене през целия сезон. Гранулите са лесни за използване и се предлагат в различни цветове, което не само ги прави лесни за разпознаване, но и показва тяхната дълготрайност.

Този продукт е безопасен за употреба, като осигурява контролирано освобождаване на всички основни микроелементи. Всяка торба от Osmocote® Exact Standard 8-9M гарантира еднакви резултати, като предоставя стабилност и надеждност. Специализираният модел на освобождаване е съобразен точно с нуждите на вашите растения за оптимален растеж.

За да изчислите правилната доза за вашите саксии или контейнери, можете да следвате простата формула, като приложите гранулите в съответствие с обема на саксията и желаната концентрация. Например, ако имате саксия с обем от 3 литра и искате да приложите 5 грама на литър Osmocote® Exact Standard, общата доза ще бъде 15 грама за всяка саксия.

Препоръчителни количества в гр/л:

Контейнер за разсадник:

  • Леко подхранване 3-4 гр/л

  • Нормално подхранване 4-5 гр/л

  • Тежко подхранване 5-6 гр/л

Саксийни растения:

  • Леко подхранване 3-4 гр/л

  • Нормално подхранване 4-5 гр/л

  • Тежко подхранване 5-6 гр/л

Препоръчителните дози по-горе се основават на неторени субстрати. Това са общи препоръки. Настройте за специфични ситуации, като използване в тунели или оранжерии, есенни или зимни саксии или специфични климатични условия. Първо изпробвайте в малък мащаб, преди да промените нормата, приложението или други променливи.

Напишете отзив
Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Сходни продукти
Модули для Опенкарт 2.x - 3.x