Количка

Течен Фосфитен тор – B&B Engage P-K / Б&Б Фосфитен тор

Модел 888262-BB
Марка B&B Agro
0
В наличност
7,74 лв.

Течен Фосфитен тор – B&B Engage P-K / Б&Б Фосфитен тор

На нашият онлайн магазин ви представяме течен фосфитен тор.

Еngage P-K e течен фосфатен тор с по- висока концентрация на фосфор в сравнение с другите продукти на фосфатна основа и висока концентрация на калий.Извлечена от фосфорна киселина и калиев хидроксид.Еngage P-K се смесва добре с повечето химикали, но винаги правете тест.

Типичен анализ % W/V g/L
Phosphorus – P 24 240
Potassium – K 30 300
Chlorine 0.01 0.1

Извлечен от Фосфорна киселина и калиев хидроксид.Бързо се абсорбира през корените и листата – Лесно разтворим – Силно подвижен в растението.

По-висока концентрация на “P” в сравнение с продуктите на фосфатна основа – Висока концентрация на “K”

Еngage P-K – най-ефективният източник на фосфор за растенията, извлечен от фосфорна киселина, която осигурява хранителни вещества под формата на фосфити.
Фосфитът има по-малко кислородна молекула от фосфатната и затова има по-висока степен на разтворимост и подвижност в растението. Тази уникална характеристика означава, че фосфитите имат способността да бъдат бързо абсорбирани и преместени през растителните мембрани.

Еngage P-K увеличава ефективността на усвояването от корените на растенията, като се избягват традиционните проблеми, свързани с фосфатни торове, особено загубите, възникващи при абсорбиране на частици от почвата и образуването на солни фосфатни йони, най-често срещани при почви с ниско съдържание на органично вещество.

Еngage P-K фосфитен тор е с приблизително 12% по-висока разтворимост от фосфатна сол. Фосфитният йон съдържа 6,5% повече Фосфор от фосфатния йон.

Еngage P-K фосфитен тор по-малко потиска микозните гъби, отколкото фосфатите. Тези ценни гъби подобряват приемането на хранителни вещества от корените на растението.

Engage P-K предоставя P и K на растенията, когато тези елементи не са достъпни през почвата

ОБЩИ ИНСТРУКЦИИ:
– Еngage P-K се смесва добре с повечето химикали, но ВИНАГИ ИЗПИТВАЙТЕ ПЪРВО ЗА СЪВМЕСТИМОСТ.
-Вода минимум 10л./дка с наземна техника и минимум 3л./дка с летателна техника.

Напишете отзив
Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Сходни продукти
Модули для Опенкарт 2.x - 3.x