Количка

Зиг Заг Vespaio Power– за борба с оси, стършели и техните гнезда

Модел 6581-909
0
В наличност
23,79 лв.

ЗИГ ЗАГ ВЕСПАЙО – за борба с оси, стършели и техните гнезда

Онлайн магазин sortovisemenabg.com представя на вашето внимание ЗИГ ЗАГ ВЕСПАЙО / Zig Zag Vespaio power – за борба с оси, стършели и техните гнезда – МОМЕНТАЛНА УБИЙСТВЕНА МОЩНОСТ И ОСТАТЪЧНО ДЕЙСТВИЕ.

Осите са жълти и черни. Най-големият от различните видове оси, присъстващи в Италия, е стършелът (Vespa crabro), който може да бъде разпознат не само по по-големия си размер, но и по жълтия си цвят с червеникавокафяви петна вместо черни. Те са социални насекоми, които живеят в гнезда. Подобно на пчелите, те жилят, ако бъдат обезпокоени, но за разлика от пчелите могат да жилят многократно . Техният апарат за ужилване или жило, оборудвано с особено остри и режещи фини зъби, може лесно да се прибере след ужилването; при пчелите, от друга страна, жилото има заоблени кукисти зъби и следователно остава прикрепено към фибрилите на кожата; при опитите си да се освободи вътрешностите, за които е закрепена, се разкъсват и пчелата умира. Осите са чести в провинцията и в града, често гнездят на тавани, в кутии за щори, в кухини на багажника или в земята. Те са особено агресивни, когато са близо до гнездата си. 

Зиг Заг Vespaio Power е високоефективен инсектициден спрей с незабавно и остатъчно действие, идеален за унищожаване на гнезда на оси и стършели от разстояние. Има мигновена поразяваща сила срещу възрастни насекоми и висока ефективност при унищожаване на гнезда. Той също така убива насекомите, които се връщат в гнездото след третирането, а също така потиска ларвите, яйцата и какавидите, което води до пълно изтощение на третираното гнездо.

Препоръки за безопасност:

 • да се съхранява извън обсега на деца;
 • да се пази от топлина / искари / открит пламък / нагорещени повърхности;
 • тютюнопушенето забранено;
 • да не пръска към открит пламък или друг източник на запалване;
 • съд под налягане: да не се пробива и изгаря дори след употреба;
 • избягвайте вдишване на газ / изпарения / аерозоли;
 • да се използва само на открито или на добре проветриво място;

Съдържа:

 •  1-метокси-2-пропанол
 • пропан-2-ол
 • етилацетат
 • въглеводороди С6
 • изоалкани
 • по-малко от 5% п-хексан

Начин на употреба:

Да се разклати добре преди употреба. Гнездото на оси или стършели да се напръска от безопасно разстояние – 4 метра и повече, на кратки интервали от време: пръска се 4 секунди и след 2 секунди пауза отново се пръска 4 секунди. Струята се насочва директно върху гнездото. За по-голяма ефективност се пръска рано сутрин или късно вечер, когато осите са в гнездото. Специалният вентил монтиран на опаковката, позволява безопасна работа при екстремни условия (гнезда на трудно достъпни места, в тавански помещения, под прагове). Третирането може да се повтори при необходимост. Достъп на хора и животни до третираните зони след добро проветряване след не по-малко от час.

Предупреждения:

Да се избягва контакт с очите и кожата; да не се използва по начин различен от посочения; да се пази далеч от храни и напитки, фуражи или контейнери, предназначени да ги съдържат; да се избягва прекомерна употреба; да не се вдишва аерозолът; да не се яде, пие и пуши по време на употеба; при употреба на закрито да се избягва натрупване на пари, прозорците и вратите да се оставят отворени за добра вентилация;

Срок на годност: 4 години от датата на производство при стайна температура

Разфасовка: 600 мл

Напишете отзив
Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Сходни продукти
Модули для Опенкарт 2.x - 3.x