Количка

БЛЕНД НА НАТУРАЛНИ ЕТЕРИЧНИ МАСЛА против комари – Цитронела

Модел 85-956
0
В наличност
16,65 лв.

БЛЕНД НА НАТУРАЛНИ ЕТЕРИЧНИ МАСЛА против комари – Цитронела

ПРОДУКТА Е В МИКРОГЕЛ ФОРМА, ПРЕДНАЗНАЧЕНА ДА ОТБЛЪСКВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ КОМАРИ, ЧРЕЗ СЪЗДАВАНЕ НА ОБОНЯТЕЛНА БАРИЕРА В ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА НЯКОЛКО ДНИ.

Начин на употреба – отворете винтовият капак на опаковката и я поставете в средата на масата за хранене, в близост до мястото за спане, тераси, беседки, градини. Бавното изпарение на етеричните масла изгражда защитна бариера срещу комарите в зоната на репелента. За по-дълъг ефект не поставяйте на места с директна слънчева светлина или на такива със силно движение на въздуха. Безопасно за употреба в помещения за спане или присъствието на деца – не съдържа химически вещества. Предлага се в различни аромати: цитронела, лавандула и евкалипт.

Внимание! Може да причини сериозно дразнене на очите. При консултация с лекар, покажете контейнера или етикета. При попадане в очите изплакнете обилно с вода за няколко минути. Ако след изплакване дразненето на очите продължава се консултирайте с лекар. Хората чувствителни към употребата на парфюми трябва да използват продукта внимателно. Използвайте продукта в срока му на годност. Пазете от деца.

Да не се разпръска в околната среда. Изхвърлете контейнерите след употреба в центровете за рециклиране.

Напишете отзив
Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Сходни продукти
Модули для Опенкарт 2.x - 3.x