Количка

Комплект свързване на маркуч 3/4" с пистолет за поливане 6 функции Palisad

Акция
Модел 651778
0
В наличност
17,84 лв.-10 % 16,05 лв.

Комплект свързване на маркуч 3/4" с пистолет за поливане 6 функции Palisad

Нашият онлайн магазин sortovisemenabg.com представя на вашето внимание Комплект за свързване на маркуч 3/4'' към система за поливане + пистолет Palisad, за разпръскване на водната струя по 6 различни начина.

Изработен от здрава ABS-пластмаса, комплектът Palisad са идеален за свързване на маркуч 3/4" към система за поливане. Съвместим са с всички елементи на поливната система PALISAD и PALISAD Luxe. 

Комплектът се състой от:

  1. пистолет за поливане с 6 степени на разпръскване на водната струя: душ, мъгла, конусна, централна, плоско-хоризонтална и твърда; Има фиксатор на спусъка за непрекъсната работа. 
  2. бърза връзка (съединител) – слага се върху маркуча.
  3. бърза връзка (съединител) с aqua stop – за бързо и многократно свързване/откачване на пръскачката от маркуча, а функция aqua stop, прави подаването на налягането автоматически да се прекратява при откачване на пръскачката от маркуча и го  възобновява при свързване, без да се налага спиране от крана.
  4.  адаптер (переходник) – 1/2"―3/4", вътрешна резба, намотава се върху магистрално отклонение на водопровода със съответен диаметър.
Напишете отзив
Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Сходни продукти
Модули для Опенкарт 2.x - 3.x