Количка

Комплект свързване на маркуч 3/4" с пистолет за поливане 7 функции Palisad

Модел 1-651788
Марка Palisad
0
В наличност
11,89 лв.

Комплект свързване на маркуч 3/4" с пистолет за поливане 7 функции Palisad

Нашият онлайн магазин sortovisemenabg.com представя на вашето внимание Комплект за свързване на маркуч 3/4'' към система за поливане + пистолет с 7 различни начина за разпръскване на водната струя - Palisad.

Изработен от здрава ABS-пластмаса, комплектът Palisad са идеален за свързване на маркуч 3/4" към система за поливане. Съвместим са с всички елементи на поливната система PALISAD и PALISAD Luxe. 

Комплектът се състой от:

  1. пистолет за поливане с 7 степени на разпръскване на водната струя: душ, режим на задействане на всички отвори, мъгла, ситна мъгла, плоско-вертикална струя, плоско-хоризонтална струя, твърда струя, което позволява избирането на най-подходящ режим за вас. Има и фиксатор на спусъка за непрекъсната работа. 
  2. бърза връзка (съединител) – слага се върху маркуча.
  3. бърза връзка (съединител) с aqua stop – за бързо и многократно свързване/откачване на пръскачката от маркуча, а функция aqua stop, прави подаването на налягането автоматически да се прекратява при откачване на пръскачката от маркуча и го  възобновява при свързване, без да се налага спиране от крана.
  4.  адаптер (переходник) – 1/2"―3/4", вътрешна резба, намотава се върху магистрално отклонение на водопровода със съответен диаметър.
Напишете отзив
Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Сходни продукти
Модули для Опенкарт 2.x - 3.x