Количка

Мини оранжерия 18 бр гнезда с капак

Хит
Модел 10-120145
0
В наличност
7,02 лв.

Мини оранжерия

На нашия онлайн магазин ви представяме мини оранжерия с 18 броя гнезда и капак. В Сортови семена БГ може да намерите различни видове работни форми, табли за разсад и мини оранжерии. 

Тази мини оранжерия е черна на цвят, има удължена форма и е много подходяща за поставяне на парапет или на по тесни и издължени части. Оранжерията се състои от три части - подложка за събиране на водата, работни форми за засаждане и прозрачен капак. Тя е предназначена за многократна употреба и е подходяща за отглеждане на всякакви видове разсад за зеленчуци, плодове, цветя и луковици.

Мини оранжерията осигурява оптимална осветеност на семената или резниците, предпазва от резки температурни колебания и поддържа нормална влажност. Прозрачният капак може да стои директно върху долната табла, осигурявайки плътно покритие или след завъртане на 180 ° на краката, които повдигат капака и създават вентилационна междина между основата и капака, висока около 1 см. Прозрачният капак може да бъде скрит под основата. Мини оранжерията заема малко място, но е достатъчен за отглеждане на разсад с възможност за проветряване на разсада чрез завъртане на капака на 180 градуса.

Размери:

- дължина 47 см

- ширина 16 см

- височина с капак 14 см

- височина на покритието 6,5 см
Оранжерия съдържа:

- 3 кутии с размери 3x2, общо 18 саксии с ширина 4,5 см, дължина 6 см, височина 6 см.

Цвят: черна

Напишете отзив
Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Сходни продукти
Модули для Опенкарт 2.x - 3.x