Количка

Двоен пакет Мини оранжерия 2бр х 18 бр гнезда с капак 800362

Модел 10-120
0
В наличност
13,67 лв.

WinDuo Двоен пакет Мини оранжерия

На нашият онлайн магазин ви представяме WinDuo, двоен пакет мини оранжерия. В  Сортови семена БГ може да намерите различни видове работни форми, табли за разсад и мини оранжерии.

Черни на цвят, имат удължена форма и са много подходящи за поставяне на парапет или на по тесни и издължени части. Всеки комплект съдържа три части - подложка за събиране на водата, работни форми за засаждане и прозрачен капак. Те са предназначени за многократна употреба и са подходяща за отглеждане на всякакви видове разсад за зеленчуци, плодове, цветя и луковици.
Мини оранжерията осигурява оптимална осветеност на семената или резниците, предпазва от резки температурни колебания и поддържа нормална влажност. Прозрачният капак може да стои директно върху долната табла, осигурявайки плътно покритие или след завъртане на 180 ° на краката, които повдигат капака и създават вентилационна междина между основата и капака, висока около 1 см. Прозрачният капак може да бъде скрит под основата. Мини оранжерията заема малко място, но е достатъчен за отглеждане на разсад с възможност за проветряване на разсада чрез завъртане на капака на 180 градуса.

Размери:

- дължина 47 см

- ширина 16 см

- височина с капак 14 см

- височина на покритието 6,5 см
1 оранжерия съдържа (комплекта вкючва 2бр.) 
3 кутии с размери 3x2, общо 18 саксии с ширина 4,5 см, дължина 6 см, височина 6 см.

Цвят: черен

 

 

Напишете отзив
Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Сходни продукти
Модули для Опенкарт 2.x - 3.x