Количка

Овощарска замазка 200 гр.

Хит
Модел 65965
0
В наличност
11,19 лв.

Овощарска замазка 200 гр.

На нашият онлайн магазин ви представяме овощарска замазка 200 гр.

При присаждане, кастрене, наранявания по дървета

Състав: еластични смоли, растителни масла, заздравяващи субстанции.

Вид формулация: Паста

Овощарска замазка, благодарение на съчетанието на еластични смоли, растителни масла, омекотители, подпомагащи зарастването на раната субстанции и рН регулатори, действа на раната на растението с предпазен, лекуващ и оздравителен ефект. Овощарска замазка е подходящ за обработка на раните на растението причинени при присаждане, кастрене и случайни счупвания. Нещо повече, той не позволява на гъбични паразити да проникнат в раната, както и развитието на бактерии отслабващи растенията. Овощарска замазка може да бъде ползван през цялата година.

При присаждане: За добро прихващане и прирастване  –  намажете с четка около раната.

При кастрене: Направете гладък и равен срез и нанесете продукта на слой от 2-3 мм върху раната  и по ръбовете й. Ако цепнатината е голяма, повторете за ползване обработката след изсъхване на първия слой.

За лекуване на стари рани: Премахнете увредената част  и с остър нож отрежете ръбчетата на раната. Нанесете продукта на слой от 2-3 мм по цялата рана и ръбчетата. Повторете след изсъхване на първия слой.

EU класификация: Този продукт не се класифицира като опасен препарат.

Измийте четката веднага след ползване за избягване засъхването на продукта – Съхранявайте на хладно – Предупреждения - Да не се прилага при температури под 00 С – Не ползвайте  при дъжд

Да не се поглъща – Пазете от достъп на деца

Опаковка: 0,200 кг;

Напишете отзив
Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Сходни продукти
Модули для Опенкарт 2.x - 3.x