Количка

100% натурален препарат срещу кърлежи Homevo Capuse

Акция
Хит
Модел 6421000003787
Марка homevo
3
В наличност
9,95 лв.-30 % 6,96 лв.

100% натурален препарат срещу кърлежи Homevo Capuse

Онлайн магазин sortovisemenabg.com представя на вашето внимание Homevo Capuse - 100% натурален препарат срещу кърлежи. Единственият продукт, който може да се използва за домашни любимци (кучета, котки и при пилета) под 3 месечна възраст.

Това е много безопасен и много ефективен ОРГАНИЧЕН продукт. Нанася се директно върху козината по цялото тяло на животното. Това е фин прах и действа веднага щом кърлежите влязат в контакт с него. Убива всички стадии на развитието им (яйца, ларви, възрастни). Може да се прилага и в помещения, където животното обитава: клетка, къщичка или друго. 

Диатомените водорасли са прах, съставен от едноклетъчни организми (фитопланктон), които благодарение на формата си пробиват хитина на кърлежите, което  ги кара да дехидратират. Кърлежите умират в рамките на максимум 72 часа след прилагане на праха.

Начин на употреба:

Прахът се нанася ръчно (поставя се в дланта и се прилага чрез триене в околните зони), равномерно по цялото тяло на животното, като се настоява върху областта на главата, където кърлежите са фиксирани поради васкуларизация. Съдържанието на едно саше е достатъчно за две приложения, в случай на средно големи животни. Препоръчва се третирането да се повтаря веднъж на всеки 7 дни през целия период на активност на кърлежите. 

Съдържа: Диатомит (Diatomaceous Earth) – минерал от растителен произход, образуван от натрупването на водорасли на морското дъно. Напълно безвреден за хора, животни и околна среда.

Начин на действие: Продуктът действа от момента на нанасяне в два режима: механично - нарязване на екзоскелет на насекоми и физическо - чрез дехидратация.

Предпазни мерки: В случай на контакт с очите, изплакнете обилно с вода.

Срок на годност: Неограничен, ако се съхранява в опаковката.

Разфасовка: 50 гр.

Напишете отзив
Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Сходни продукти
Модули для Опенкарт 2.x - 3.x