Количка

100% Натурален препарат срещу дървеници / Homevo plosnite de pat

Акция
Хит
Модел 6421000003817
4
В наличност
9,95 лв.-31 % 6,90 лв.

100% Натурален препарат срещу дървеници / Homevo plosnite de pat

Онлайн магазин sortovisemenabg.com представя на вашето внимание Homevo plosnite de pat - 100% натурален препарат за дървеници, ефективен, лесен за използване и безопасен препарат.

Това е 100% ОРГАНИЧЕН продукт.  Предлага се под формата на прах, който се нанася върху повърхностите, посещавани от насекомото. Това може да се приложи и върху мебели (чекмеджета, рафтове и др.), върху матраци, така че дървениците да влязат в контакт с продукта. След като насекомите влязат в контакт с Homevo Plosnite de Bed, те ще умрат в рамките на максимум 72 часа. Продуктът убива всички стадии на развитие (яйца, ларви, възрастни). Той е ефективен, лесен за употреба и безопасен. Съдържанието на плик от 50 грама е достатъчно за стая от 20 квадратни метра. Срокът на годност на продукта е неограничен.

Начин на употреба: нанесете пудрата в пукнатини на мебели, паркет, врати, ламперии и др. Може да се нанася и под матраци, като след нанасяне матраците се покрият с чаршаф. За максимална ефективност се правят минимум 3 процедури с почивка от 3 дни между тях.

Предпазни мерки: Избягвайте контакт с очите. Изплакнете обилно с вода,  ако това се случи. 

Насекомите не развиват  резистентност към този продукт, за разлика от други инсектицидни продукти.

Срок на годност: неограничен, ако се съхранява в оригиналната опаковка.

Разфасовка: 50 гр.

Напишете отзив
Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Сходни продукти
Модули для Опенкарт 2.x - 3.x