Количка

100% Натурален препарат срещу Кокошинки (кокоши въшки) / Homevo paduchi de gaina

Акция
Хит
Модел 6421000003800
7
В наличност
9,95 лв.-30 % 6,96 лв.

100% Натурален препарат срещу Кокошинки (кокоши въшки) / Homevo paduchi de gaina

Онлайн магазин sortovisemenabg.com представя на вашето внимание Homevo paduchi de gaina - 100% натурален препарат срещу кокоши въшки. Това е специално разработен продукт, който успява да убие въшките на ранен етап. Той съдържа диатомична прах, която действа върху хитина на кокошите въшки, така че успява да ги унищожи чрез дехидратация.

Това е продукт на прах, 100% НАТУРАЛЕН, който се прилага директно върху тялото на птиците, в местата, където седят, в гнездото и др. Има максимална ефективност, действа от момента, в който въшките влязат в контакт с праха. За оптимален резултат пудрата трябва да се нанесе 3-4 пъти, с интервал от 3-7 дни между използванията. Това е лесен за употреба и много безопасен продукт. Съдържанието на 50-грамов плик е достатъчно за 10-12 кокошки, чрез директно нанасяне върху тялото им или за много по-голям брой, чрез разпръскване на местата, където се помещават.

Начин на употреба: Част от съдържанието на плика се изсипва в дланта на ръката и се нанася директно върху тялото на птиците, като наблягате върху зоните под крилата, в гнездата и в зоните, където се къпят. Освен това продуктът може да се използва и в кокошарника, като след почистване се хвърля на пода. Препоръчително е да се използва превантивно веднъж на 7 дни или при обеззаразяване веднъж на 3 дни, до изчезване на вредителя.

Начин на действие: При контакт с праха въшките се дехидратират и умират.

Предпазни мерки: В случай на контакт с очите, изплакнете обилно с вода.

Срок на годност: неограничен, ако се съхранява в оригиналната опаковка.

Разфасовка: 50 гр.

Напишете отзив
Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Сходни продукти
Модули для Опенкарт 2.x - 3.x