Количка

100% натурален репелент срещу Къртици / Homevo cartite

Акция
Хит
Модел 6421000003619
Марка homevo
0
В наличност
9,95 лв.-30 % 6,96 лв.

100% натурален репелент срещу Къртици Homevo cartite

Онлайн магазин sortovisemenabg.com представя на вашето внимание 100% натурален репелент срещу къртици Homevo cartite - силно отблъскващ къртиците продукт, базиран на масло от рицин и бентонит. Продуктът се предлага под формата на зърна, импрегнирани с това масло.

Това е гранулиран, 100% натурален продукт, използван за премахване на къртици. Продуктът не убива и не наранява къртиците (те са защитени от закона), а има само премахващ ефект. Homevo cartite е силно отблъскващ продукт на основата на рициново масло. Продуктът се предлага под формата на гранули, импрегнирани с това масло. Начинът на употреба е много прост: еквивалентът на една лъжица от продукта се поставя в прясна дупка. Добавя се 2 литра вода, след което запушете хубаво дупката. Маслото в продукта е дълбоко импрегнирано и за това освободената миризмата предизвиква повръщане и дискомфорт в къртиците и те ще напуснат зоната. Продуктът не ги убива, а само ги премахва. Водата не уврежда гранулите, а напротив поддържа действието им. Съдържанието на 50-грамова опаковка е достатъчно за 4-5 дупки. За дългосрочна ефективност е препоръчително веднъж на 7 дни да се добавят 1-2 литра вода на местата, където е поставен продуктът.

Начин на употреба: отстранете почвата отгоре и поставете еквивалента на 2 супени лъжици от продукта в откритите канали, след това добавете 2 л вода и запушете каналите. Препоръчително е да се прилага във всички появили се галерии. 

Съдържа: рициново масло 2% и Бентонит 98%

Начин на действие: Рициновото масло е много дразнещо - къртиците има постоянно усещане за повръщане. Те ще го усетят надалеч обработената земя.

Предпазни мерки: В случай на контакт с очите, изплакнете обилно с вода.

Срок на годност: 4 години.

Разфасовка: 50 гр.

Напишете отзив
Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Сходни продукти
Модули для Опенкарт 2.x - 3.x