Количка

100% Натурален капан срещу Молци по храната / Homevo molii alimente

Хит
Модел 6427534000681
0
В наличност
9,95 лв.

100% Натурален капан срещу Молци по храната / Homevo molii alimente

Онлайн магазин sortovisemenabg.com представя на вашето внимание 100% натурален препарат Homevo molii alimente за хранителни молци – феромонен капан за улавяне на хранителни молци PLODIA и EPHESTIA. Те се улавят от импрегнираната с лепило зона на капана.

Homevo за хранителни молци е капан, който привлича и ги улавя от пространството, в което е поставен. Благодарение на комбинацията от феромони, той привлича всички видове молци, като по този начин предпазва семена, зърнени култури, храни от нападение и разваляне поради молци. Има дълготрайна устойчивост, предлагаща дълготрайна защита. Това е най-евтиният, безопасен и ефективен метод за защита на храната от нападение от молци.

Съдържа: Лепилен капан импрегниран с феромони.

Начин на употреба: След отваряне на плика, отстранява се покриващата хартиена част от вътрешната страна с лепило на капана и се сглобява и се позиционира в чекмеджетата, където сме СЪХРАНЯВАЛИ храните.

Начин на действие: Феромоните, импрегнирани в капана, задействат молците, които остават в плен в лепкава страна. След напълване на капан за молци той се заменя с един нов.

Предпазни мерки: В случай на контакт с очите, изплакнете обилно с вода. 

Срок на годност: 5 години, ако се съхранява в оригиналната опаковка.

Напишете отзив
Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Сходни продукти
Модули для Опенкарт 2.x - 3.x